Βελόπουλος: Σε λίγο καβαλάει στον Βουκεφάλα και τραβάει για Αφγανιστάν…

Βελόπουλος: Σε λίγο καβαλάει στον Βουκεφάλα και τραβάει για Αφγανιστάν…

Σε ένα νέο εθνικιστικό παραλήρημα, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του  Έλληνα αλεξιπτωτιστή που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια νυχτερινής ρίψης, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter χάρτη της Ελλάδας που περιλαμβάνει την Ανατολική Θράκη, την Κωνσταντινούπολη, τα παράλια της Μικράς Ασίας και την Κύπρο…

Ο χάρτης συνοδεύεται από το παρακάτω σχόλιο:

«Για την θυσία του Έλληνα αλεξιπτωτιστή Χθες τη νύκτα, ο Κώστας και άλλα παλικάρια Ειδικών Δυνάμεων πήδηξαν από το αεροπλάνο στον ελληνικό ουρανό, ώστε να είναι έτοιμοι να εγγυηθούν τις “ήσυχες νύχτες” τις δικές μας. Ο Κώστας είναι απών σήμερα. Σιωπή και Σέβας».

Λίγο αργότερα ο Βελόπουλος, με νέα ανάρτησή του στο twitter κλιμακώνει την ακροδεξιά του ρητορική απαντώντας σε δημοσιεύματα που σχολίασαν στο διαδίκτυο την ανάρτησή του:

«Η απάντησή μου (όχι των διαχειριστών του τουίτερ): Εγώ προέρχομαι από τις υπόδουλες πατρίδες! Δεν ξεχνώ και την Μεγάλη ιδέα των Ελλήνων υπηρετώ! Χρησικτησία ελληνικών εδαφών από εισβολείς δεν αποδέχεται η Ελλάδα και οι Ελληνες! ΞΥΔΙ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ; «ΠΙΣΤΕΥΤΗ»

Πάντως ιδιαίτερη εντύπωση μας κάνει ότι ο Κυριάκος δεν περιλαμβάνει στον χάρτη του τις περιοχές μέχρι την βορειοδυτική Ινδία και το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο με την Αλεξάνδρεια. Ούτε καν την Μεγάλη Ελλάδα με την Σικελία και την νότια Ιταλία, που από την αρχαιότητα υπήρξαν ελληνικές αποικίες, πριν καν υπάρξουν οι Ιταλοί σαν Ιταλοί…

Σε κάθε περίπτωση ο Βελόπουλος, ο εκλεκτός επί της Γης κάτοχος των “επιστολών του Ιησού”, προεκλογικά είχε δηλώσει ότι δεν του αρέσουν τα “πολύ ναζιστικά”… Για τα εθνικιστικά, τα πατριδοκάπηλα, τα ακροδεξιά, τα φασιστικά και τα ψεκασμένα, δεν είχε αναφερθεί.

 

Πηγή:imerodromos.gr

100

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση