Ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών Παναγιώτης Δανιάς αποκαλεί τους μαθητές «κωλόπαιδα»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών Παναγιώτης Δανιάς αποκαλεί τους μαθητές «κωλόπαιδα»

Προκλητική θεωρήθηκε η ανάρτηση του δικαστικού σχετικά με τις μαθητικές καταλήψεις, την οποία μετά από λίγο κατέβασε από τη σελίδα του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών Παναγιώτης Δανιάς προέβη, με ανάρτησή του στο facebook, σε λεκτική επίθεση σε βάρος των μαθητών που προχωρούν σε καταλήψεις .

Με ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «μόδα καταλήψεων», κλείνοντας τα μάτια στο αίτημα των μαθητών να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει τα αιτήματά τους προσχηματικά και αποκαλεί τους μαθητές «κωλόπαιδα».

Η ανάρτησή του:

«Αυτή η μόδα των καταλήψεων που κρατάει από το 1987, με προσχηματικά κάθε φορά «αιτήματα», για να την κοπανήσουν από το μάθημα κάποιοι (μαθητές και Καθηγητές) και να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα Δέσμης (ή όπως αλλιώς λέγεται τώρα η Κατεύθυνση Σπουδών), πρέπει κάποτε να σταματήσει. Και μη μου πείτε τι με νοιάζει εμένα, γιατί πληρώνω και εγώ λεφτά για να τα σπάνε ανενόχλητα ορισμένα κωλόπαιδα….».

Μετά την ανάρτηση και πιθανόν από τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η ανάρτηση, ο κ. Παναγιώτης Δανιάς την κατέβασε από την προσωπική του σελίδα γράφοντας τα παρακάτω:

 

39

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση