Αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στην πλατεία Σαπφούς

Αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στην πλατεία Σαπφούς

Το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο διοργανώνει σήμερα 6 Οκτώβρη Αντιφασιστική Συγκέντρωση του στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς. Στην συγκέντρωση, μεταξύ άλλων, θα συμμετέχει και η ΕΛΜΕ Λέσβου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ αναφέρει : «Συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, πράξη οργανωμένη από την εγκληματική- ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε και όλες οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Ενέργειες που ακόμη και σήμερα μένουν ατιμώρητες, με τη δίκη των ναζιστών να διαρκεί πάνω από 6 χρόνια, με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά και με τη στάση της Εισαγγελέως να τους ξεπλένει, ανοίγοντας το δρόμο για την αθώωσή τους.»

Παράλληλα το Παλλεσβιακό Κέντρο σημειώνει: «Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην επίθεση που κλιμακώνεται με στόχο να πληρώσουν ξανά τα εργατικά λαϊκά στρώματα τη νέα κρίση, τις τεράστιες  ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά και ενάντια στην κλιμάκωση της εμπλοκής της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.»

Πηγή: https://www.emprosnet.gr

23

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση