Επονείδιστα σχόλια Πορτοσάλτε για τον δολοφονημένο Ζακ: «Ένας τοξικοαυτός μπήκε να ληστέψει…»

Επονείδιστα σχόλια Πορτοσάλτε για τον δολοφονημένο Ζακ: «Ένας τοξικοαυτός μπήκε να ληστέψει…»

Κι ενώ η κοινωνία βοά για την απονομή δικαιοσύνης για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, ο επί παντός επιστητού σχολιαστής Άρης Πορτοσάλτε, “κανονικοποιεί” το δημόσιο λιντσάρισμα εναντίον του νεκρού πια, Ζακ Κωστόπουλου, που δύο χρόνια πριν του στέρησε το δικαίωμα στη ζωή.

«Ένας τοξικοαυτός μπήκε να ληστέψει ένα μαγαζί…», σχολίασε μισάνθρωπα ο Άρης Πορτοσάλτε σε μια αποστροφή του λόγου του, αναφερόμενος σε έναν ανθρωπο που δολοφονήθηκε σε κοινή θέα, στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι.

Το ηχητικό της τοποθέτησης που θίγει έναν νεκρό συμπολίτη μας:

«Έγιναν πράγματα που δεν έπρεπε να συμβούν», το μοναδικό σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για την ουσία της υπόθεσης, δηλαδή την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, που λιντσαρίστηκε μέρα μεσημέρι από τον κοσμηματοπώλη και έναν μεσίτη, με τη συμμετοχή της αστυνομίας!

Όμως για τον Άρη Πορτοσάλτε ο Ζακ ήταν «ένας τοξικοαυτός» που «μπήκε να ληστέψει ένα μαγαζί»…

Αναλυτικά, ο δημοσιογράφος, δήλωσε:

«Γιατί θα έχουμε σήμερα συγκεντρώσεις και πορείες; Γιατί αρχίζει μια δεύτερη δίκη του Ζακ Κωστόπουλου. Αυτού του ανθρώπου που μπήκε να ληστέψει και δεν… συνελήφθη, όπως και έπρεπε -μεταξύ μας. Έπεσε εκεί μια… ένας κόσμος εκεί πάνω και έγιναν πράγματα που δε θα έπρεπε να συμβούν, για να είμαστε καθαροί. Όποιος μπαίνει σε ένα μαγαζί μέσα… γιατί αυτός αποδείχτηκε ότι είναι τοξικοαυτός, δε θα μπω στις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Έγιναν πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται σε μια κοινωνία, σύμφωνοι; Μπήκε κάποιος να κάνει διάρρηξη, θα ‘ρθει η αστυνομία να τον συλλάβει. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Θα μου πεις, εσύ εφάρμοσέ το στο σπίτι σου. Δεν μπαίνω στη κουβέντα, γιατί η μια κουβέντα θα φέρει την άλλη, δεν έχει κανένα νόημα. Το ζήτημα είναι ότι γίνεται μια δεύτερη δίκη που κινητοποιεί πάλι ομάδες της κοινωνίας μας», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, σε ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας, μισανθρωπισμού και ρατσιστικού λόγου.

 

 

Πηγή:rosa.gr

50

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση