Σόου έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου

Σόου έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου

Με επεισοδιακό τρόπο και πολλά βρισίδια προς τους εκπροσώπους του Τύπου αποχώρησε από το σπίτι του ο Νίκος Μιχαλολιάκος, για να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου βγήκε από τη μπροστινή είσοδο για να παραπλανήσει τους φωτορεπόρτερ, προκειμένου να φύγει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης με τη λιγότερη δυνατή προσοχή.

Μάταιος όμως ο κόπος της κόρης του Μιχαλολιάκου… που άρχισε μετά να επιτίθεται με μισογύνικες ύβρεις κατά των εκπροσώπων του Τύπου.

Τελικά, ο πατέρας της έφυγε από την πλαϊνή είσοδο με ιδιωτικό ΙΧ και πήγε να παραδοθεί στη ΓΑΔΑ. Βρισιές κατά των εκπροσώπων του Τύπου εκστόμισε και η Ελένη Ζαρούλια, που τελικά δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή αφού της δόθηκε αναστολή.

Επιθέσεις κατά φωτορεπόρτερ

Στο σημείο είχαν μαζευτεί και υποστηρικτές της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι τραμπούκισαν φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες.

Μεταξύ αυτών φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ που καταγγέλλει ότι «ενώ στεκόμασταν απέναντι από την πύλη της πολυκατοικίας, κινήθηκαν εναντίον μας, ήρθαν πάνω μας και μας επιτέθηκαν». Ο φωτορεπόρτερ περιγράφει ως δράστες «4-5 άτομα, ομοιόμορφα ντυμένα, με μαύρη κουκούλα και μπουφάν που έκρυβαν εντελώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μαύρα γυαλιά». Αφού έσπρωξαν όλους τους φωτορεπόρτερ και τους εικονολήπτες, κατάφεραν να απομονώσουν κάποιους από αυτούς τους οποίους και χτύπησαν. «Με χτυπήσανε, μου έριξαν τη φωτογραφική μηχανή κάτω, χάλασαν τα καλώδια σύνδεσης…», αναφέρει.

«Εμένα με εμπόδισαν να κάνω τη δουλειά μου όπως έπρεπε. Κάποιοι συνάδελφοι ξέφυγαν και κατάφεραν να πάρουν φωτογραφίες. Στα βίντεο φαίνεται η αναστάτωση αλλά όλοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στον Μιχαλολιάκο και όχι σε αυτό που συνέβαινε σε εμάς», συμπληρώνει.

Καταγγελία έγινε και στην Άμεση Δράση αφού ο φωτορεπόρτερ κάλεσε αμέσως το 100 και τους ενημέρωσε για την επίθεση.

Η δήλωση Μιχαλολιάκου

Νωρίτερα, ο αρχηγός της Χ.Α. βγήκε να κάνει δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της απόφασης: «Με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου. Είμαι περήφανος. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη δικαιοσύνη».

 

Πηγή:efsyn.gr

 

39

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση