Στέλεχος της ΟΝΝΕΔ εύχεται «άντε και στα τρένα» παραπέμποντας στην εφιαλτική προσταγή του Oλοκαυτώματος

Στέλεχος της ΟΝΝΕΔ εύχεται «άντε και στα τρένα» παραπέμποντας στην εφιαλτική προσταγή του Oλοκαυτώματος

Προβεβλημένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, ο Δημήτρης Κοντζές, σχολιάζοντας σε ανάρτηση του τη χθεσινή εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στο Πολυτεχνείο, μεταξύ άλλων, παρέπεμψε στην εφιαλτική προσταγή του Oλοκαυτώματος. «Οι νοσταλγοί του Ολοκαυτώματος δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει τις απόψεις του και να τον διαγράψει άμεσα.

«Κάτι κόπρους που σκούζανε στο Πολυτεχνείο δεν τους ξέρεις μάλλον. Αυτοί τρώνε τις φάπες. Άντε και στα τρένα» σημείωνε χθες, στο twitter, ο Δ. Κοντζές, στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, με αφορμή την εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στο Πολυτεχνείο και την σύλληψη δεκάδων ατόμων.

Το στέλεχος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα εμφανίζεται να έχει διαγράψει τόσο την ανάρτηση του όσο και όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ να καταδικάσει τις απόψεις του στελέχους της και να τον διαγράψει άμεσα. «Εκπροσωπώντας το “νέο ήθος” της ελληνικής δεξιάς επιδόθηκε σε έναν συνδυασμό χυδαιολογίας και τραμπουκισμού που απέληξε στην εφιαλτική προσταγή “άντε και στα τρένα”. Οι νοσταλγοί του Ολοκαυτώματος δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας. Καμία ανοχή στον χρυσαυγιτισμό! Απαιτούμε την καταδίκη των απόψεων του Δημήτρη Κοντζε και καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να τον διαγράψει άμεσα.

Η χθεσινή ανάρτηση του: 

 

 

Πηγή:thepressproject.gr

985

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση