Σε δημοσιογράφο «φορτώνει» ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ τη φωτογραφία αρχείου για το Πολυτεχνείο

Σε δημοσιογράφο «φορτώνει» ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ τη φωτογραφία αρχείου για το Πολυτεχνείο

Με μια πρωτοφανή επιστολή προς τους εργαζομένους του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο πρόεδρος και διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ «καρφώνει» δημοσιογράφο ως υπαίτια για τη φωτογραφία αρχείου που χρησιμοποιήθηκε από το πρακτορείο για τη διαδήλωση του ΚΚΕ την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου.

Φωτογραφία αρχείου από συγκέντρωση χωρίς αποστάσεις και μάσκες είχε χρησιμοποιήσει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων για να καλύψει τη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην αμερικανική πρεσβεία την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείο προκαλώντας αντιδράσεις.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που το ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε κάτι τέτοιο. Με έναν πρωτοφανή τρόπο ο πρόεδρος και διευθυντής του πρακτορείου φαίνεται να το «διαχειρίστηκε», φορτώνοντας το σε μια δημοσιογράφο και λέγοντας σε επιστολή προς τους εργαζόμενους πως υπέβαλλε την παραίτηση της.

Την επιστολή του κ. Παλλήκαρη δημοσίευσε το enimerosi24.gr.

Αναλυτικά η επιστολή:

Η κυρία … υπέβαλε χτες την παραίτησή της από τη θέση της στην πρώτη σελίδα του site, την οποία έκανα δεκτή. Χτες ανάρτησε μια φωτογραφία αρχείου στο θέμα για τη συγκέντρωση του ΚΚΕ έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία, που προκάλεσε μπαράζ πολιτικών αντιδράσεων, αναρτήσεων σε sites και επιθέσεων από τα social media κατά του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Είναι η δεύτερη φορά στο πρόσφατο διάστημα που συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς είχε προηγηθεί από την ίδια ανάλογη άκαιρη ανάρτηση φωτογραφίας πριν από ενάμιση μήνα κατά τη διάρκεια μαθητικής διαδήλωσης στην Αθήνα. Τότε της είχαν γίνει συστάσεις να είναι περισσότερο προσεκτική. Δυστυχώς, παρά τις προειδοποιήσεις, επανέλαβε το ίδιο λάθος, μειώνοντας την πολύ καλή δουλειά που έκαναν οι δημοσιογράφοι του ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με την κάλυψη του εορτασμού για το Πολυτεχνείο.

Η κ. … θα απασχολείται εφεξής στο τμήμα ανακοινώσεων του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Εφιστώ την προσοχή σε όλες και όλους να είναι προσηλωμένοι και προσεκτικοί στον τομέα δουλειάς τους, ιδιαίτερα κατά την κρίσιμη αυτήν περίοδο.

Με εκτίμηση
Ευτύχης Παλλήκαρης
Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Πηγή:thepressproject.gr

71

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση