Καμπάνια Αλληλεγγύης και Στήριξης του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και της Κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό».

Καμπάνια Αλληλεγγύης και Στήριξης του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και της Κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό».

Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και η Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό»  συνεχίζει την αλληλεγγύη για ανέργους/ες ντόπιους/ες και μετανάστ(ρι)ες με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, για να καλύψουμε τις ανάγκες των ανθρώπων που για μια ακόμη φορά δοκιμάζονται.

  • Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας
  • Άνεργοι και άνεργες

Η συλλογή θα γίνει το Σάββατο 28 Νοέμβρη, 14:00 – 17:00, στον χώρο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών: Γιατράκου 22 & Μ. Αλεξάνδρου, Μεταξουργείο.

Η παραλαβή θα γίνει στην είσοδο με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας. Συλλέγουμε:

  • τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα (κουτί ή σε σκόνη), ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, πελτές ντομάτας – σάλτσες, αλάτι, αλεύρι, τσάι, ζάχαρη, μπισκότα, φρυγανιές, ψωμί του τοστ
  • είδη προσωπικής υγιεινής και προστασίας όπως  σαπούνια, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, αντισηπτικά, γάντια, μάσκες
  • καθαριστικά γενικού καθαρισμού
  • Pampers no4, μωρομάντηλα, γάλα σε σκόνη no2 και κρέμα σε σκόνη (1 έτους)

Εναλλακτικά για όσους-ες δεν μπορούν να μετακινηθούν, για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης ισχύει το ΙΒΑΝ στην Τράπεζα Πειραιώς της Κίνησης «Απελάστε το ρατσισμό»:

GR25 0172 0180 0050 1803 1163 603, με την αιτιολογία COVID-19

Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών χρειάζεται την στήριξη σας για να συνεχίσει να στεγάζεται, να λειτουργεί και να υλοποιεί στην πράξη το σύνθημα «αλληλεγγύη και κοινοί αγώνες για τους/τις μετανάστες/τριες, καλύτερη ζωή για όλους και όλες».

Δεν λαμβάνει καμία χρηματοδότηση από το κράτος ή από την Ε.Ε. και λειτουργεί εδώ και 16 χρόνια αποκλειστικά με την βοήθεια των ατόμων που το στηρίζουν. Φέτος χρειάζεται ακόμα περισσότερο τη βοήθειά σας, καθώς λόγω του κορονοϊού δεν πραγματοποιήθηκε η ετήσια αντιρατσιστική γιορτή, που είναι το κύριο έσοδο του. Το ημερολόγιο, λοιπόν, φέτος θα αποτελέσει τη μόνη πηγή χρηματοδότησης για την εξασφάλιση της λειτουργίας του. Η τιμή του ημερολογίου είναι στα 4 ευρώ.

Όποιος-α θέλει να προσφέρει την πολύτιμη ενίσχυσή του, αγοράζοντας, χαρίζοντας, διακινώντας ένα ή περισσότερα ημερολόγια, ας επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6974486368 ή στο mail: [email protected]

Για ακόμη μια χρονιά σας ευχαριστούμε πολύ.

Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών

154

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση