501 βασιλόπιτες για τις άπορες οικογένειες του δήμου Αγίας Παρασκευής

501 βασιλόπιτες για τις άπορες οικογένειες του δήμου Αγίας Παρασκευής

Σε χώρο αποθήκευσης για 501 βασιλόπιτες έχει μετατραπεί η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο της Αγίας Παρασκευής. Θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες που ανήκουν σε αυτόν.

Η βασιλόπιτα αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο, κάποια πράγματα δεν είναι για όλους δεδομένα.

Αρκετοί άνθρωποι δυσκολεύονται οικονομικά και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους ανάγκες, πόσω μάλλον στα εορταστικά έξοδα.

Έτσι, ο δήμος της Αγίας Παρασκευής αποφάσισε να βοηθήσει τις άπορες οικογένειες και ετοίμασε 501 βασιλόπιτες, οι οποίες θα μοιραστούν στους δημότες.

Συγκεκριμένα, οι 501 βασιλόπιτες παραγγέλθηκαν και συγκεντρώθηκαν από τον δήμο, ενώ αποθηκεύτηκαν σε αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Πρόκειται να δοθούν σε άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη, είτε είναι Έλληνες είτε είναι αλλοδαποί, φτάνει να ανήκουν στον δήμο της Αγίας Παρασκευής.

«Ο δικαιούχος έρχεται εδώ, παίρνει την βασιλόπιτα και ακριβώς απέναντι είναι το παντοπωλείο μας, όπου μπορεί η οικογένεια να πάρει τρόφιμα για τα Χαριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά», δήλωσε ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς.

Ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής πρόσθεσε πως κατά τη διάρκεια του lockdown αυξήθηκαν οι οικογένειες που χρειάζονταν βοήθεια κατά 10% με 15%, ενώ ο δήμος προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί με τρόφιμα και χρήματα.

 

 

Πηγή: news247.gr

27

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση