401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο: Καταγγελία για επαναλαμβανόμενες σεξουαλικές παρενοχλήσεις!

401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο: Καταγγελία για επαναλαμβανόμενες σεξουαλικές παρενοχλήσεις!

Είναι το καλά κρυμμένο μυστικό του Ελληνικού Στρατού.Εκεί, στο Κάστρο της Υποκρισίας.

Ενώ προπαγανδίζουν τα Χουντικά θέσφατα «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια»…

Παράλληλα, συμβαίνουν περιστατικά καταδικαστέα από όλους, που προσβάλλουν τον λαό μας και θα πρέπει να αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη.
Πρόκειται για τις Σεξουαλικές Παρενοχλήσεις που σημειώνονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, εναντίον γυναικών αλλά και ανδρών.
Ζήτημα που κατ’ επανάληψη έχει θίξει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Πολλές οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, οδηγώντας στη διερεύνηση των καταγγελιών και στην απόδοση Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του Armyvoice.gr, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο διεξάγεται ΕΔΕ μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.
Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση κατά διακεκριμένου στελέχους του 401 ΓΣΝΑ, από προσωπικό που εργάζεται στο νοσοκομείο.
Μετά την καταγγελία διατάχθηκε ΕΔΕ από την υπηρεσία, η οποία διερευνά τα όσα καταγγέλλονται και αναμένεται να προωθήσει το σχετικό πόρισμα στον στρατιωτικό εισαγγελέα.
Όμως το σαιτ θίγει και ένα άλλο ζήτημα, επίσης πολύ σοβαρό.
Αυτό της συγκάλυψης.
Διαβάζουμε:
«Λέγεται μάλιστα ότι το στέλεχος έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του για όσο διάστημα διαρκεί η ΕΔΕ, ενώ μαθαίνουμε ότι παρά το γεγονός ότι υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης, κάποιοι επέμεναν ότι το μαχαίρι πρέπει να φθάσει το κόκκαλο».
Είναι μια πραγματικότητα που έχει κοντράρει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, καθώς ο Στρατός είτε «για να διαφυλάξει το Γόητρο του», είτε γιατί κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να «καλύψουν» τον Στρατιωτικό που επιτίθεται πάντα σε Κατώτερους τους Ιεραρχικά, διαιωνίζει αυτή την άρρωστη, παράνομη και άθλια κατάσταση.
Βλέπεις, δε μπορεί να βλέπουν το φως της Δημοσιότητας ειδήσεις για Σεξουαλικές Επιθέσεις ενώ η κυβέρνηση προωθεί την Πρόσληψη δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών και αυξάνει τον αριθμό των Αξιωματικών!
Το καθεστώς Ανοχής και Συγκάλυψης ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την επανάληψη των Σεξουαλικών Επιθέσεων.
Και αυτό ακριβώς συνέβη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ τονίζει ότι «κατά το πρόσφατο παρελθόν όπως λέγεται είχαν διατυπωθεί κάποιες ανάλογες κατηγορίες, οι οποίες ωστόσο δεν έφθασαν στο σημείο να γίνουν επίσημες καταγγελίες.
Τώρα φαίνεται ότι το πρόσωπο που υπέβαλε την καταγγελία να έχει φθάσει στο «απροχώρητο» και να προχώρησε, με αποτέλεσμα να έχει διαταχθεί ΕΔΕ».
Όμως υπάρχει και μια άλλη χρονική συγκυρία.
Ενώ το ΓΕΣ πλασάρει προπαγανδιστικά βίντεο με το σλόγκαν «Ο στρατός είναι δίπλα μας» σε μια χρονική στιγμή που η κυβέρνηση συγκροτεί το Ισραήλ των Βαλκανίων, ξοδεύει κολοσσιαία ποσά για πολεμικούς εξοπλισμούς εις βάρος του λαού μας, διεξάγει μια πρωτόγνωρη Μιλιταριστική επίθεση εναντίον του λαού μας, βαθαίνοντας την ήδη σοβαρή Στρατιωτικοποίηση…
Δεν μπορεί να αποκαλύπτεται ότι οι Στρατιωτικοί «απλώνουν χέρι» και είναι ανεπίτρεπτα «δίπλα μας»!
Εμείς απαιτούμε να διερευνηθούν οι καταγγελίες και να αποδοθεί η Δικαιοσύνη.
Καλούμε όλους να καταγγέλλουν τα άθλια αυτά περιστατικά.
Όπως έχουν πράξει και στο παρελθόν φαντάροι και στελέχη που ήρθαν σε επικοινωνία με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΕΜΩΝ.
Μόνο με την συλλογική αγωνιστική στάση μας, με το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματα και την Αξιοπρέπεια μας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
Πηγή: diktiospartakos.blogspot.com
968

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση