Παλαιστίνη: Ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν μικρά παιδιά που μάζευαν λαχανικά

Παλαιστίνη: Ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν μικρά παιδιά που μάζευαν λαχανικά

Αγόρια μεταξύ 8 και 13 ετών συνελήφθησαν από πάνοπλους Ισραηλινούς στρατιώτες επειδή είχαν μπει σε ξένη ιδιοκτησία να μαζέψουν λαχανικά.

Συνιστά έγκλημα να αναζητά κάποιος λαχανικά ακόμα και σε ξένη ιδιοκτησία για να φάει; Ακόμα περισσότερο συνιστά έγκλημα όταν οι… εγκληματίες είναι μεταξύ 13 και 8 χρονών;

Συνέβη στη Χεβρώνα στην Παλαιστίνη. Αθελά τους πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν κάποια αγόρια, από 8 έως 13 ετών, που βγήκαν από το σπίτι τους για να αναζητήσουν ένα άγριο λαχανικό της γης τους που μοιάζει με αγκινάρα.

Στην προσπάθειά τους αυτοί τα εντόπισαν ισραηλινοί στρατιώτες οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή τους. Ο πατέρας των δύο από τα παιδιά δεν μπορούσε να το πιστέψει: Αν ήμουν εκεί, πάνω από πτώμα μου θα περνούσαν οι Ισραηλινοί για να πάρουν τα παιδιά μου» τόνισε.

Η δικαιολογία των Ισραηλινών αρχών; «Μία ομάδα εισήλθε σε ζώνη ξένης ιδιοκτησίας και μεταφέρθηκαν από ισραηλινή στρατιωτική περιπολία στην αστυνομία για γρήγορη ανάκριση. Τα παιδιά δεν κρατήθηκαν περαιτέρω». Αυτή ήταν η σχετική ανακοίνωση.

 

 

Πηγή: news247.gr

 

115

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση