Δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση σε εργαζόμενο του νοσοκομείου Παίδων

Δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση σε εργαζόμενο του νοσοκομείου Παίδων

Τρία κακουργήματα που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων περιλαμβάνονται στην ποινική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» που καταγγέλθηκε για πράξεις παιδεραστίας εντός του ιδρύματος τον περασμένο Ιανουάριο.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στις αρχές του μήνα και «ακουμπά» και τη διοίκηση του νοσοκομείου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ  ( σ.σ. η διοίκηση) δεν κάλεσε την αστυνομία για την άμεση σύλληψη του δράστη παρά τις μαρτυρίες γιατρών που έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον εργαζόμενο να ενεργεί σεξουαλικές πράξεις κατά την εξέταση 6χρονου ασθενή. Έτσι θύμα του δράστη έπεσε και δεύτερο παιδάκι, 8 ετών αυτή τη φορά, περιστατικό που κατήγγειλαν πάλι γιατροί που τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να ενεργεί σεξουαλικές πράξεις κατά την εξέταση ασθενή.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο τραυματιοφορέας συνελήφθη μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και έχει παραπεμφθεί να απολογηθεί για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Επιπλέον ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

 

 

Πηγή: efsyn.gr

14

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση