Γάζα: Η στιγμή που ρεπόρτερ καταγράφει live βομβαρδισμό σε γειτονικό κτίριο (video)

Γάζα: Η στιγμή που ρεπόρτερ καταγράφει live βομβαρδισμό σε γειτονικό κτίριο (video)

Η δημοσιογράφος του Al Jazeera Youmna Al Sayed βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση από τη Γάζα, όταν ισραηλινός πύραυλος χτύπησε γειτονικό κτίριο.

Στο βίντεο που δημοσιεύει ο Guardian η δημοσιογράφος φαίνεται ανήσυχη ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος. «Πρέπει να κατέβω» ακούγεται να λέει πανικόβλητη η Al Sayed.

Η ρεπόρτερ βγαίνει από το πλάνο, συνεχίζει ωστόσο να δίνει πληροφορίες για την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή. Όταν η κάμερα γυρίζει, αποτυπώνεται η εικόνα της καταστροφής.

Ο πύραυλος χτύπησε κτίριο στο οποίο βρίσκονταν γραφεία επιχειρήσεων και του δορυφορικού καναλιού της Χαμάς, σε πολυσύχναστο δρόμο της Γάζας, σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που η ρεπόρτερ μετέδιδε τις τελευταίες εξελίξεις. Το κτίριο τυλίγεται σε μαύρο καπνό ενώ ακούγονται εκρήξεις.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Ο ισραηλινός στρατός βομβαρδίζει τη Γάζα ακατάπαυστα, με τα αεροπορικά πλήγματα να συνεχίζονται νωρίς σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τον απολογισμό του παλαιστινικού υπουργείου Υγείας, 67 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Γάζα, ανάμεσά τους 17 παιδιά, και 400 έχουν τραυματιστεί.

Πηγή: topontiki.gr

44

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση