Αποθεώνει το έκτρωμα Χατζηδάκη η ακροδεξιά σύμβουλος Μπακογιάννη

Αποθεώνει το έκτρωμα Χατζηδάκη η ακροδεξιά σύμβουλος Μπακογιάννη

Για ακόμη μια φορά η γνωστή για τις ακροδεξιές της απόψεις Δήμητρα-Ινές Αγγελή-Λυκούδη απασχολεί την επικαιρότητα, αυτή τη φορά με αφορμή το αντεργατικό νομοσχέδιο του υπουργείο Εργασίας.


Η δημοτική σύμβουλος του Κώστα Μπακογιάννη, μίλησε στο πλαίσιο της τοποθέτησης των  φορέων στην επιτροπή της Βουλής ως πρόεδρος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκτων Ελλάδας (ΑΣΠΕ) και είπε με στόμφο ότι η ευέλικτη εργασία, η οποία προωθείται με κατάργηση οκταώρου και απλήρωτες υπερωρίες, δίνει «ελπίδα και χαρά» στα μέλη της Συνομοσπονδίας της.

Σε άλλο σημείο ανέφερε «θέλουμε να μπορούμε, από την στιγμή που υπάρχει υποχρέωση εργασίας και των δύο γονέων, να ρυθμίζουμε την εργασία μας, σύμφωνα με την οικογενειακή μας κατάσταση. Περιμένουμε να υιοθετηθούν καλές πρακτικές της Ευρώπης, που δίνουν δυνατότητα στη μητέρα ή στον πατέρα να δηλώνει ποσοστό επί της συνολικής εργασίας για κάποια χρόνια ζωής των παιδιών, όταν αυτά είναι σε μικρή ηλικία».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η νεόκοπη συνήγορος υπεράσπισης της κυβέρνησης απασχολεί την επικαιρότητα.

Στο παρελθόν είχε συμμετάσχει με τον Κασιδιάρη και την ηγεσία της Χρυσής Αυγής σε συγκέντρωση που κατέληξε σε πογκρόμ κατά μεταναστών. Το 2019 ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Νάσος Ηλιόπουλος, είχε αναρτήσει βίντεο στο facebook που κατέγραφε την κ. Λυκούδη να ζητά από τους συγκεκριμένους να καθαρίσουν την περιοχή, την ώρα που ο προηγούμενος ομιλητής δήλωνε «αν χρειαστεί να χυθεί αίμα, θα χυθεί αίμα».

Υπό το βάρος πιέσεων η κ. Λυκούδη τότε παραιτήθηκε, ωστόσο σχεδόν αυτομάτως, με απόφαση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, τοποθετήθηκε στην έμμισθη θέση της προέδρου της διαδημοτικής εταιρείας «Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε.»

Το 2020, επίσης, είχε επιχειρήσει να κλείσει το πακιστανικό σχολείο, ενώ το όνομά της είχε εμπλακεί και με την απαράδεκτη καμπάνια στο μετρό κατά των αμβλώσεων, με τις τότε αντιδράσεις να υποχρεώνουν την ΣΤΑΣΥ να κατεβάσει τις αφίσες.


 

Πηγή: efsyn.gr

36

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση