Γροθιά στην ομοφοβία: Οι Måneskin φιλήθηκαν στο στόμα σε live στην Πολωνία

Γροθιά στην ομοφοβία: Οι Måneskin φιλήθηκαν στο στόμα σε live στην Πολωνία

Ο Damiano των Måneskin φίλησε τον κιθαρίστα στο στόμα κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στην Πολωνία. Το μήνυμα κατά της ομοφοβίας και υπέρ της αγάπης που έστειλε από τη σκηνή.


Κατάφεραν να στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω τους και έκαναν τον κόσμο να μιλά για αυτούς με μεγάλο θαυμασμό, μετά την εμφάνισή τους και την μεγαλειώδη νίκη τους στην Eurovision πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο λόγος για τους Måneskin, το συγκρότημα από την Ιταλία, που κέρδισε τον τίτλο και τις καρδιές του κόσμου με το τραγούδι «Zitti e buoni». Η μπάντα απέδειξε πως «έχει κάτι να πει» και ότι «ήρθε για να μείνει», ενώ φροντίζει να τοποθετείται σε κοινωνικά ζητήματα τόσο μέσα από τη μουσική της, όσο και μέσα από τη γενικότερη στάση της.

 

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Πολωνία προ ημερών, όταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Damiano David και ο κιθαρίστας Thomas Raggi αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα στο τέλος του τραγουδιού «I wanna be your slave», με τον frontman να βγάζει λόγο κατά της ομοφοβίας και να στέλνει το δικό του μήνυμα υποστήριξης προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

«Ίσα δικαιώματα για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Πιστεύουμε πως όλοι πρέπει να μπορούν να κάνουν ότι κάναμε εμείς, χωρίς φόβο. Πιστεύουμε πως όλοι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να μπορούν να είναι ό,τι στο διάολο θέλουν να είναι. Ευχαριστούμε Πολωνία. Η αγάπη δεν είναι ποτέ λάθος!», φώναξε από τη σκηνή ο Damiano μετά το φιλί.

Η κίνησή του ήταν τολμηρή και ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η Πολωνία έχει μια από τις πιο καταπιεστικές νομοθεσίες, όσο αφορά στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

 


 

Πηγή: news247.gr

503

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση