«Σκοτεινά» κίνητρα: Μπλεγμένος σε διακίνηση ναρκωτικών με το ελικόπτερο ο Αναγνωστόπουλος;

«Σκοτεινά» κίνητρα: Μπλεγμένος σε διακίνηση ναρκωτικών με το ελικόπτερο ο Αναγνωστόπουλος;

Σε νέο δημοσίευμά της, η Mirror αναφέρει σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, πως ίσως αυτό που αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη Κάρολαϊν να ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον 33χρονο.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται η αστυνομία, αυτό ήταν πως ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Μάλιστα, η Mirror αναφέρει ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες των ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ.

Προσθέτει επίσης πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού, και εκφράζονται προβληματισμοί για το που έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να ζει το ζευγάρι με αυτόν τον τρόπο. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ . Έτσι, όπως λέει η Mirror, δημιουργούνται υποψίες για την προέλευση των χρημάτων.

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε τα όσα έκανε ο γυναικοκτόνος, και αυτός τελικά να την σκότωσε.

Ο πατέρας της Κάρολαϊν δήλωσε στην Mirror πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά.

Προσέθεσε πως φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται στη χώρα μας σχετικά με το θέμα.


 

Πηγή: tvxs.gr

49

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση