Καταγγελία για βιασμό 19χρονης υπό την απειλή μαχαιριού στη Λαμία – Συνελήφθη 53χρονος

Καταγγελία για βιασμό 19χρονης υπό την απειλή μαχαιριού στη Λαμία – Συνελήφθη 53χρονος

Υπό την απειλή μαχαιριού φέρεται 53χρονος στη Φθιώτιδα να βίασε 19χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού νωρίς το βράδυ της Τρίτης (10/8).


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport και όπως περιγράφει η 19χρονη, ο κατηγορούμενος της έβαλε μαχαίρι στον λαιμό και τη χτύπησε στο πρόσωπο, λέγοντάς της ότι αν κάνει ό,τι της πει δεν θα πάθει τίποτα.

Ο 53χρονος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 19χρονης, η οποία κατήγγειλε βιασμό γιατί φοβάται τον φίλο της.

Μετά τον βιασμό που διέπραξε, ο άνδρας θέλησε να φύγει ωστόσο διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί από βλάβη. Τότε είπε στην κοπέλα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει εκείνη, ότι θα πάρουν την αστυνομία να ζητήσουν βοήθεια και να προσέξει να μην πει τίποτα για τον βιασμό. Η 19χρονη βρήκε όμως τρόπο να τηλεφωνήσει ξανά στην αστυνομία κρυφά και να καταγγείλλει ότι έγινε. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρονο.

Ο κατηγορούμενος, μετά την προθεσμία που πήρε, θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής στα Δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθεί ενώπιον της κ. ανακρίτριας και της κ. εισαγγελέως. Σύμφωνα με το LamiaReport, στην έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο του 53χρονου βρήκαν και τρεις ανοιγόμενους σουγιάδες.


 

Πηγή: tvxs.gr

143

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση