Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε σήμερα το αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης του Πέτρου Φιλιππίδη (που ζητούσε να επιστρέψει με «βραχιολάκι» στο σπίτι του), με συνέπεια ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης να παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης.


Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση, υποστηρίζοντας ότι οι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστές υιοθέτησαν την άποψη ότι οι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα. Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως είχε κρίνει η ανακρίτρια.

Επίσης, οι δικαστές απέρριψαν και τον ισχυρισμό του κ. Φιλιππίδη ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, αλλά και το επιχείρημα πως οι καταγγέλλουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών δεν έχουν γίνει γνωστά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.


 

Πηγή: efsyn.gr

17

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση