Παντρεύτηκαν οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής

Παντρεύτηκαν οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής

Οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Το ζευγάρι έκανε γνωστό το γεγονός μέσα από αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. 


Το ζευγάρι έχει και ένα αγοράκι το οποίο είναι τριών ετών.

Ο Μιχάλης Οικονόμου είχε δηλώσει, παλαιότερα, σε συνέντευξη του στην Vogue, για το πόσο σημαντική ήταν η σχέση του με τον Γιώργο Μακρή, ότι «Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε πριν από πέντε χρόνια, όταν εγώ έβγαινα ξανά στο φως έπειτα από μία περίεργη περιπλάνηση, έχοντας χάσει τον προσανατολισμό μου στη ζωή. Ήταν μια σκοτεινή, εσωστρεφής περίοδος, που ήμουν ανίσχυρος απέναντι στις προσωπικές μου αδυναμίες, κάτι που με επηρέασε και επαγγελματικά.

Η βαθύτερη αιτία αυτού είχε να κάνει με το ότι δεν με είχα αποδεχτεί πλήρως, κουβαλούσα πολλά κρυμμένα μυστικά και γι’ αυτό δεν μπορούσα να συνδεθώ πραγματικά με τους δικούς μου ανθρώπους και με μια κοινωνία που θεωρούσε τη σεξουαλικότητά μου ταμπού. Στην προσπάθειά μου να γίνω αποδεκτός, να αποτινάξω τις ταμπέλες και το στίγμα, έχανα τον εαυτό μου. Όλα, όμως, άρχισαν να αμβλύνονται μετά τη γνωριμία μας και αφότου μπήκα και σε έναν πιο πνευματικό δρόμο. Αρκεί ένας άνθρωπος να σου δείξει ότι είναι εκεί για σένα, στα εύκολα και στα δύσκολα, και ότι μαζί μπορείτε να προχωρήσετε ενωμένοι στη ζωή».


 

Πηγή: tvxs.gr

7

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση