«Δεν υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί» ακούγεται σε νέο βίντεο για την υπόθεση το Πέραμα

«Δεν υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί» ακούγεται σε νέο βίντεο για την υπόθεση το Πέραμα

Νέο βίντεο από το σημείο της καταδίωξης στο Πέραμα έρχεται στη δημοσιότητα, κατά την οποία ένας άνδρας έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά. Η .επίσημη εκδοχή της αστυνομίας κάνει λόγο για «7 τραυματίες». Ωστόσο στο βίντεο ακούγεται αστυνομικός να διαβιβάζει στο κέντρο ότι «δεν υπάρχει τραυματίας συνάδερφος»

Νέο βίντεο φέρνει στο φως η «Καθημερινή» από την καταδίωξη στο Πέραμα, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και οκτώ τραυματίστηκαν, επτά εκ των οποίων αστυνομικοί.

«Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες πραγματοποίησαν κίνηση όπισθεν και εμβόλισαν πέντε δίκυκλα Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζοντας συνολικά εφτά αστυνομικούς» ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

«Ο στόχος ήταν να κατέβουμε από τις μηχανές , έκανε όπισθεν και παρέσυρε 5 μηχανές. Δεν υπάρχει τραυματίας συνάδελφος» ακούγεται στο βίντεο.

Σημειώνεται επίσης ότι από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη, επτά που όπως προέκυψε έκαναν χρήση των όπλων τους, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Αναμένεται να οδηγηθούν στις 7 μ.μ. στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει εάν θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι την απολογία τους στον ανακριτή ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι.

Σε βάρος του συλληφθέντα που νοσηλεύεται τραυματίας και ενός τρίτου προσώπου που διαφεύγει τη σύλληψη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δειτε το video εδώ

Πηγή: thepressproject.gr

118

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση