The Simpsons: Το πρώτο gay φιλί στη σειρά είναι γεγονός

The Simpsons: Το πρώτο gay φιλί στη σειρά είναι γεγονός

Στο επεισόδιο-ορόσημο της θρυλικής σειράς που θα προβληθεί στο Fox στις 21 Νοεμβρίου, θα δούμε τον χαρακτήρα των The Simpsons, Waylon Smithers να δίνει το πρώτο του φιλί με τον σύντροφό του, μετά το coming out που είχε κάνει σε επεισόδιο του 2016.


Το παράδειγμα άλλων σειρών κινουμένων σχεδίων φαίνεται πως ακολούθησε ο συγγραφέας της σειράς The Simpsons, Rob LaZebnik και το πρώτο gay φιλί μεταξύ χαρακτήρων της κωμικής σειράς είναι γεγονός.

Όπως αναφέρει το New York Post, ο αγαπημένος χαρακτήρας Waylon Smithers, μετά το coming out που είχε κάνει σε επεισόδιο του 2016 θα αποκτήσει τον πρώτο του σύντροφο και οι δυο τους θα ανταλλάξουν ένα φιλί, στο επεισόδιο που θα προβληθεί στο Fox στις 21 Νοεμβρίου.

Και ενώ πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον Smithers, αποτελεί επίσης το ίδιο και για τον συγγραφέα της σειράς, του οποίου ο γιος, Johnny, τον ενέπνευσε για το μεγάλο coming out που έκανε ο Smithers πριν πέντε χρόνια. Οι επόμενες εξελίξεις για τον Smithers τον θέλουν να γίνεται ζευγάρι με τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα της μόδας Μάικλ Ντε Γκράαφ, τη φωνή του οποίου χαρίζει ο guest star Victor Garber.

«Το να μπορέσω να δουλέψω με τον Johnny σε αυτό ήταν σαν ένα όνειρο και το να μπορέσω να δω πόσο πραγματικά αστείος και ταλαντούχος είναι, ήταν πολύ διασκεδαστικό και ανταποδοτικό», είπε πρόσφατα ο 59χρονος τηλεοπτικός συγγραφέας Rob LaZebnik για τον γιο του, ο οποίος χαράζει τη δική του πορεία στη συγγραφή από τότε που αποφοίτησε από το κολλέγιο το 2016.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο χαρακτήρας του Smithers, ο οποίος ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με τον σύντροφό του, είχε ήδη επηρεαστεί από το συγγραφικό δίδυμο πατέρα και γιου, όταν έκανε coming out στο συγκινητικό επεισόδιο της 27ης σεζόν με τίτλο «Tom Collins», το οποίο έγραψε ο Rob ως φόρο τιμής στον ομοφυλόφιλο γιο του.

Ο Johnny από την πλευρά του χαρακτήρισε την εμπειρία του να συνεργάζεται με τον πατέρα του «θεαματική και γεμάτη», ενώ σημείωσε πως είναι μεγάλη του τιμή που δουλεύει με τον τόσο υποστηρικτικό πατέρα του. «Ξέρω ότι ο μπαμπάς μου είναι συγγραφέας κωμωδιών, μεγάλωσα μαζί του. Προφανώς, ξέρω ότι είναι ένας αστείος τύπος. Όμως στην πραγματικότητα το να καθίσω και να γράψω αστεία μαζί του ήταν κάτι το διασκεδαστικό. Και υπήρξαν κάποιες στιγμές που έλεγα ‘μπαμπά, αυτό είναι αηδιαστικό, δεν μπορούμε να το βάλουμε στην τηλεόραση’, κάτι που δεν περίμενα να το πω γιατί εγώ συνήθως είμαι ο αηδιαστικός».


 

Πηγή: news247.gr

26

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση