Ο Κλοπ ξεσπαθώνει εναντίον Τραμπ, Μπόρις Τζόνσον και Φάρατζ – «Γιατί αφήνετε τέτοιους ανθρώπους να μας κυβερνάνε;»

Ο Κλοπ ξεσπαθώνει εναντίον Τραμπ, Μπόρις Τζόνσον και Φάρατζ – «Γιατί αφήνετε τέτοιους ανθρώπους να μας κυβερνάνε;»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι ένας συνηθισμένος τύπος. Το «όλα ή τίποτα» στυλ του τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην ζωή, το κάνουν διαφορετικό από άλλες προσωπικότητες του αθλητισμού που επιλέγουν να μένουν αμέτοχοι στις πολιτικές εξελίξεις.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι ένας συνηθισμένος τύπος. Το «όλα ή τίποτα» στυλ του τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην ζωή,  το κάνουν διαφορετικό από άλλες προσωπικότητες του αθλητισμού που επιλέγουν να μένουν αμέτοχοι στις πολιτικές εξελίξεις.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει το θάρρος να εκφράζει τις απόψεις του και δεν φοβάται για αυτό. Μάλιστα στο παρελθόν είχε εκφράσει τις αριστερές του πεποιθήσεις. Σε  νέα του ο Γερμανός προπονητής μίλησε στο Mid-Point Podcast και αναφέρθηκε στην πολιτική και συγκεκριμένα στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και στον νυν πρωθυπουργό της Βρετανίας, την εκλογή των οποίων χαρακτήρισε «πραγματικά κακό σημάδι για ολόκληρο τον κόσμο».

«Πρέπει να πω ότι οι δύο τελευταίες εκλογές, πρώτα με τον Ντόναλντ Τραμπ και μετά με τον Μπόρις Τζόνσον, ήταν πραγματικά, πραγματικά κακό σημάδι για ολόκληρο τον κόσμο, ήταν τα λόγια του Κλοπ. Ολοι γνώριζαν από πριν- συνέχισε – πως αυτό δεν θα δουλέψει και όμως το επιτρέψαμε να συμβεί ως κοινωνία. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο ένας όμως έχει φύγει και ο άλλος εξακολουθεί να δυσκολεύεται. Είναι απίστευτο», είπε ο Κλοπ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ δεν παρέλειψε να περιλάβει και τον Φάρατζ, τονίζοντας ότι αγνοούνται άτομα με κοινή λογική.

«Γιατί αφήνουμε ανθρώπους όπως ο Φάρατζ και ο Τζόνσον να ηγούνται κάθε είδους ομάδας ανθρώπων προς οποιαδήποτε κατεύθυνση; Προφανώς άνθρωποι με κοινή λογική δεν χρειάζονται ούτε χρησιμοποιούνται τουλάχιστον εδώ. Οταν προκύπτει οποιοδήποτε πρόβλημα, ξαφνικά εξαφανίζονται όλοι και μετά αναρωτιόμαστε: «Που ήταν αυτός;». Είναι απολύτως τρελό. Πρέπει να βρούμε ένα σύστημα, με το οποίο θα βάλουμε στις θέσεις ανθρώπους που θα μπορούν να λύσουν τα προβλήματα μας ή να μας βοηθήσουν με την επίλυση των προβλημάτων μας, αυτοί είναι οι καλύτεροι δυνατοί άνθρωποι. Όχι οι πιο αστείοι ή εκείνοι με το πιο παράξενο κούρεμα, χρειάζεσαι τους κατάλληλους ανθρώπους», ήταν τα λόγια του Γερμανού.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr

11

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση