Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς αποχώρησε από το Μις Υφήλιος με μήνυμα στήριξης στην Παλαιστίνη

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς αποχώρησε από το Μις Υφήλιος με μήνυμα στήριξης στην Παλαιστίνη

«Δεν μπορώ να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα» σημειώνει σε ανάρτησή της η Ρ. Πλαστήρα, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος λόγω του ότι αυτός θα γίνει στο Ισραήλ.


Τη στήριξή της στην Παλαιστίνη, αποφασίζοντας να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος στο Ισραήλ, εξέφρασε η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα.

«Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων η ίδια και πρόσθεσε ότι «με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό «Miss Universe» φέτος. Ο λόγος είναι η χώρα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα. Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση στα social media η Ρ. Πλαστήρα.

 


 

Πηγή: news247.gr

43

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση