Κακοποίηση παιδιού με αυτισμό από φυσικοθεραπευτή σε κέντρο στην Αττική

Κακοποίηση παιδιού με αυτισμό από φυσικοθεραπευτή σε κέντρο στην Αττική

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες με κακοποίηση αυτιστικού παιδιού από φυσικοθεραπευτή σε ιδιωτική δομή της Αττικής, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας κατ’ αποκλειστικότητα από το ethnos.gr.

Στο σχετικό αποκαλυπτικό βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας (σ.σ. ο φυσικοθεραπευτής) να χτυπάει με κλωτσιές στο πρόσωπο ένα παιδί, ενώ μέσα στην αίθουσα βρίσκονται άλλα παιδιά, καθώς και δύο ακόμα εργαζόμενες εκπαιδευτικοί που παρακολουθούν σχεδόν αμέτοχες και ατάραχες. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το αποτροπιαστικό περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2019. Όμως, μόλις χθες, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου η διευθύντρια του κέντρου για παιδιά με αυτισμό προχώρησε σε καταγγελία στις Αρχές, κι αυτό γιατί όπως ισχυρίζεται κατά το ethnos.gr τώρα ήρθε σε γνώση της ότι ο συγκεκριμένος φυσικοθεραπευτής έπιασε ξανά δουλειά σε κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, την επομένη του περιστατικού ο φυσικοθεραπευτής αποχώρησε οικειοθελώς από την εργασία του ενώ μόλις η διευθύντρια του κέντρου ενημερώθηκε για το συμβάν, πέντε ημέρες αργότερα, επικοινώνησε με τους γονείς του παιδιού και διαμήνυσε σε εκείνον να μην ξαναεργαστεί με παιδιά.

Πηγή: efsyn.gr

5

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση