Καταγγελία για κακοποίηση γυναίκας σε δρόμο του Βόλου: «Σε παρακαλώ μην με σκοτώσεις»

Καταγγελία για κακοποίηση γυναίκας σε δρόμο του Βόλου: «Σε παρακαλώ μην με σκοτώσεις»

Σοβαρή καταγγελία για κακοποίηση γυναίκας τα ξημερώματα της Παρασκευής 21/1 σε δρόμο του Βόλου έφερε στο φως της δημοσιότητας με ανάρτησή της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η σελίδα των Μαχητικών και Ελεύθερων Βόλου.


Πρόκειται για περιστατικό κατά το οποίο, όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, ένας άνδρας κρατώντας μαζί του μια γυναίκα, χωρίς τη θέλησή της την «σέρνει», ενώ εκείνη κλαίει και τον εκλιπαρεί να μη τη σκοτώσει. Ο άνδρας, στη συνέχεια έβαλε την γυναίκα στο αυτοκίνητο με τη βία και απομακρύνθηκαν σε άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «τα ξημερώματα της Παρασκευής 21/1/2022 και ώρα 1:15 το βράδυ, μεταξύ των οδών Ξενοφώντος και Πλάτωνος, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, έλαβε χώρα ένα περιστατικό κακοποίησης. Είδα έναν άντρα στο δρόμο να κρατά μαζί του μια γυναίκα, χωρίς τη θέλησή της. Η γυναίκα έκλαιγε και φώναζε “μη με σκοτώσεις”. Ο άντρας την κράταγε σφιχτά κι εκείνη φώναζε “σε παρακαλώ”.

»Παρά την αντίδραση του κόσμου από τις γύρω πολυκατοικίες που θορυβήθηκε από το συμβάν και φώναζε στο δράστη να σταματήσει, εκείνος συνέχισε ακάθεκτος και στη συνέχεια έσυρε τη γυναίκα -η οποία βρισκόταν κάτω στο δρόμο- για να τη βάλει μέσα σε ένα αυτοκίνητο παρά τις αντιδράσεις της ίδιας. Όταν ο κόσμος πήγε να κατέβει κάτω στο δρόμο, ο άντρας έβαλε τη γυναίκα στο αυτοκίνητο, της είπε «κόψε τα κλάματα», κι ενώ εκείνη έκλαιγε ασταμάτητα, το αυτοκίνητο έφυγε. Το αυτοκίνητο είχε χρώμα γαλαζοπράσινο, ενώ στο πίσω μέρος του είχε θήκη για ποδήλατα.

»Εάν υπάρχει κάποιο άτομο που να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες και μπορεί να βοηθήσει για την ταυτοποίηση του αριθμού αυτοκινήτου και του δράστη, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας μέσω προσωπικού μηνύματος. Επίσης, αν η γυναίκα που υπέστη την κακοποίηση θέλει να μιλήσει και να βρει υποστήριξη, είμαστε εδώ για να ακούσουμε και να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Καμία μόνη απέναντι στην κακοποίηση!

Μαχητικές και Ελεύθερες Βόλου».

 


Πηγή:tvxs.gr

13

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση