«Βόμβα» Μπογδάνου: Ο Γεραπετρίτης μου είπε να πάω στην ακροδεξιά συγκέντρωση της Πλ. Βικτωρίας

«Βόμβα» Μπογδάνου: Ο Γεραπετρίτης μου είπε να πάω στην ακροδεξιά συγκέντρωση της Πλ. Βικτωρίας

Την έγκριση του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, αποκάλυψε πως πήρε ο τότε βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ώστε να δώσει το παρών στην ρατσιστική συγκέντρωση «αγανακτισμένων κατοίκων» και χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη στην πλατεία Βικτωρίας, τον Ιούλιο του 2020.

Στις 15/07/2020, πραγματοποιείται στην πλατεία Βικτωρίας ρατσιστική – ξενοφοβική συγκέντρωση που διοργάνωσαν επιτροπές «αγανακτισμένων κατοίκων» της περιοχής, κατά των προσφύγων.

Το παρών δίνει όπως αναμενόταν ο καταδικασμένος πλέον μέλος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης και τη ΝΔ εκπροσωπεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Χθες, στην εκπομπή Κontra24, με παρουσιάστρια τη Νατάσα Γιάμαλη, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, έριξε τη «βόμβα».

«Η συγκέντρωση ήταν στις 6 το απόγευμα. Εγώ 4 και μισή πήγα στο γραφείο του κ. Γεραπετρίτη στο Μαξίμου και του είπα κ. υπουργέ πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού, τις οποίες δεν έχουμε περιορίσει. Τί θα κάνουμε; «Κωνταντίνε, ναι κατέβα. Πρέπει να υπάρχει εκεί και άνθρωπος μας. Σας λέω κάτι αναντίρρητο και σαφές», δήλωσε ο Κωνστνατίνος Μπογδάνος.

«Δηλαδή σας άναψε το πράσινο φως ο υπουργός επικρατείας», σχολίασε ο δημοσιογράφος Μάριος Αραβαντινός.

Ας θυμηθούμε την κοινή παρουσία και τις δηλώσεις Κασιδιάρη – Μπογδάνου στην ακροδεξιά συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας.

Πηγή: https://www.2020mag.gr

123

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση