Χανιά: Κύμα συμπαράσταση στο εργαζόμενοι που ξυλοκοπήθηκε για τα δεδουλευμένα του

Χανιά: Κύμα συμπαράσταση στο εργαζόμενοι που ξυλοκοπήθηκε για τα δεδουλευμένα του

Για την Δευτέρα 13 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη στο αυτόφωρο του 47χρονου εργοδότη που ξυλοκόπησε άγρια μετανάστη εργαζόμενό του επειδή του ζήτησε τα δεδουλευμένα του. Στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση από εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων. Ο εργοδότης ο οποίος κρατείται με απόφαση εισαγγελέα, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομης βίας καθώς και της παράβασης του νόμου περί όπλων καθώς στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ένας μπαλτάς. 

Τα σωματεία εργαζομένων, οικοδόμοι, μηχανικοί και δικηγόροι, συμπαραστέκονται στον 23χρονο εργάτη από την Αίγυπτο, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον Έλληνα εργοδότη του, όταν του ζήτησε τα δεδουλευμένα του που δεν ξεπερνούσαν τα 270 ευρώ.

Ο 47χρονος δράστης της επίθεσης, που συνελήφθη ένα εικοσιτετράωρο μετά την επίθεση σε βάρος του εργάτη του, έκρυβε ακόμη στο αυτοκίνητο του την αλυσίδα με την οποία τον χτύπησε όπως και το κινητό του τηλέφωνο του 23χρονου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Κισσάμου Χανίων, με τον δράστη χρησιμοποιώντας αλυσίδα μοτοσυκλέτας κατάφερε με μανία δεκάδες χτυπήματα στον εργαζόμενο, αφήνοντας τον λιπόθυμο στο δρόμο. Χτυπήματα στο κεφάλι, την πλάτη, το στέρνο, τα χέρια. Όπως καταγγέλλει ο εργάτης, «αφού με χτύπησε στο χέρι με την αλυσίδα εγώ έφυγα. Την ώρα που έφτανα κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα με σταμάτησε στη γωνία και συνέχισε να με χτυπάει στο κεφάλι. Έχασα τον κόσμο, έπεσα κάτω, δεν έβλεπα μπροστά μου και πάλι με χτυπούσε».

Βαριά τραυματισμένος ο νεαρός κατάφερε να περπατήσει μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου. Αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο 47χρονος πρόλαβε να διαφύγει.

Πηγή: koutipandoras.gr

31

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση