Φρίκη στα Μάλια: Πα-τέρας κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του

Φρίκη στα Μάλια: Πα-τέρας κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του

Η περίεργη συμπεριφορά ενός Βρετανού ηλικίας περίπου 60 ετών απέναντι στην 34χρονη κόρη του με την οποία κάνουν διακοπές στα Μάλια οδήγησε στη σύλληψή του για τον καταγγελλόμενο βιασμό της αλλοδαπής  στο αστυνομικό τμήμα της Χερσονήσου.

Υπάρχουν βίντεο μέσα από το μπαρ που διασκέδαζαν, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους που δείχνουν αυτή τη συμπεριφορά και οδήγησαν τους άνδρες της τοπικής αστυνομίας να του περάσουν χειροπέδες.

Η 34χρονη φέρεται να είπε στις Αρχές ότι προχθές το βράδυ κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν ξέρει ποιος την κακοποίησε σεξουαλικά. Διαπιστώθηκε όμως ότι πατέρας και κόρη έφυγαν μαζί και ο βιασμός έγινε σε ένα στενό στα Μάλια προχθές το βράδυ. Μάλιστα φαίνεται να είχε προηγηθεί και βιαιοπραγία εναντίον της, στο μπαρ όπου βρίσκονταν.

Από τον συλληφθέντα πατέρα ελήφθη γενετικό υλικό ώστε να συγκριθεί με τα ευρήματα που άφησε ο δράστης στην 34χρονη στη διάρκεια της αποτρόπαιας πράξης του.

Ο ίδιος αρνείται ότι βίασε την κόρη του και για το λόγο αυτό αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα από τον ιατροδικαστή και από το δείγμα DNA που ελήφθη. Ο 60χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: creta24.gr

22

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση