Σκιάθος: Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ο Υποδιοικητής του πυροσβεστικού σταθμού του αερολιμένα

Σκιάθος: Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ο Υποδιοικητής του πυροσβεστικού σταθμού του αερολιμένα

Ο υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού στον Αερολιμένα Σκιάθου, συνελήφθη αφότου καταγγέλθηκε από την σύντροφό του για παιδική πορνογραφία.

Ο 39χρονος υποπυραγός συνελήφθη σήμερα από αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Σκιάθου μετά από έρευνα παρουσία του εισαγγελέα Βόλου στο σπίτι του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στα ηλεκτρονικά μέσα που διέθετε. Συγκεκριμένα στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο μεταξύ άλλων εντοπίσθηκαν φωτογραφίες  με ανήλικες. Μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίσθηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών.

Ο συλληφθείς συζούσε με διαζευγμένη γυναίκα, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών 10 και 12 ετών αντίστοιχα και τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν, υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της και του ζήτησε εξηγήσεις. Αυτός δεν απαντούσε και η γυναίκα τον έδιωξε από το σπίτι.

Το πρωί η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε ότι η10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο συλληφθείς, ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί.

Η σύντροφος του 39χρονου ζήτησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της Υποπυραγού και Υποδιοικητή του ΠΣ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.

Από τη Αρχηγείο του ΠΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Υποπυραγός.

Πηγή: lifo.gr

69

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση