Θεοδωρικάκος και ΕΛ.ΑΣ. «βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω»

Θεοδωρικάκος και ΕΛ.ΑΣ. «βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω»

Την ώρα που η κοινωνία «βράζει» και ζητά πλήρη διαλεύκανση των αρρωστημένων υποθέσεων του Κολωνού και της Ομόνοιας, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισαν να βγάλουν μια πρωτοφανή ανακοίνωση, προσπαθώντας να πάρουν θέση για τις προκλητικές δηλώσεις συνδικαλιστών αστυνομικών που περιφέρονται σε κανάλια και εκπομπές ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Έτσι ο Τάκης Θεοδωρικάκος και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. «κρύβονται» πίσω από θεσμικά τσιτάτα και μας ενημερώνουν για το ποιοι είναι οι αρμόδιοι για να εκφράζουν την επίσημη θέση της Αστυνομίας και… ποιους να ακούμε.

Η ανακοίνωση σε κοφτό ύφος αναφέρει: Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία λειτουργούν με συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο και η επίσημη θέση τους εκφράζεται κάθε φορά μέσα από τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις που πραγματοποιούν ο Υπουργός, ο Υφυπουργός, οι Γενικοί Γραμματείς, ο Αρχηγός του Σώματος και ο εκάστοτε Εκπρόσωπος Τύπου. Συνεπώς, τοποθετήσεις στα μέσα ενημέρωσης, που δεν πραγματοποιούνται από τους ανωτέρω αναφερόμενους, σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης ανήλικης, που χειρίζεται το τελευταίο διάστημα η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και για όλες τις υποθέσεις που χειρίζεται η Ελληνική Αστυνομία, δεν αντιπροσωπεύουν την επίσημη θέση του Σώματος.

Την ίδια ώρα ο ένας συνδικαλιστής μας ενημερώνει για το πόσο καλό παιδί και επιφανής πολίτης είναι ο Μίχος, ο άλλος μας λέει ότι οι δράστες είναι υπεράνω υποψίας, ο τρίτος τα ρίχνει όλα στη μητέρα του παιδιού και πάει λέγοντας.

Ποιος ξέρει από αύριο τι ξέπλυμα έχει να πέσει σε κανάλια για τα στελέχη της ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για ακραίες πράξεις κατά της 19χρονης. Σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου οι κάμερες δεν δουλεύουν και κανείς δεν άκουσε τίποτα…

Πηγή: efsyn.gr

22

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση