Νεκρή έφηβη Παλαιστίνια από ισραηλινή επιδρομή στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Νεκρή έφηβη Παλαιστίνια από ισραηλινή επιδρομή στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Οι φονικές εισβολές και επιδρομές του ισραηλινού στρατού σε προσφυγικούς καταυλισμούς και χωριά της Δυτικής Όχθης εντείνονται σε καθημερινή βάση. Σήμερα τα ξημερώματα είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο μίας 19χρονης Παλαιστίνιας κοντά στην πόλη Μπεϊτούνια.

Η έφηβη σκοτώθηκε όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι από Ισραηλινό στρατιώτη στη διάρκεια επιδρομής κοντά στο σπίτι της. Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, οι ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν την μια 19χρονη Σανάα αλ Ταλ στη διάρκεια επιδρομής τα ξημερώματα στην Μπεϊτούνια», κοντά στη Ραμάλα.
Ο ισραηλινός στρατός από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι άνοιξε πυρ «εναντίον ενός ύποπτου οχήματος» το οποίο επιτάχυνε κατευθυνόμενο προς Ισραηλινούς στρατιώτες, την ώρα υποτιθέμενης «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» στη Μπεϊτούνια με στόχο τη σύλληψη ενός καταζητούμενου Παλαιστίνιου.
Το ίδιο 24ωρο, (ξημερώματα Δευτέρας) Ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε θανάσιμα έναν 40χρονο Ισραηλινό στην πόλη Ρα΄άννα του κεντρικού Ισραήλ, επειδή θεώρησε πως κινούνταν “ύποπτα” και έμοιαζε…”με Παλαιστίνιο τρομοκράτη”. Σφαίρα που εξοστρακίστηκε τραυμάτισε άλλον έναν διερχόμενο 50χρονο περαστικό.
Πηγή: https://diktiospartakos.blogspot.com/
11

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση