Νέα άγρια έξωση – Ομάδες ΔΙΑΣ έσπασαν την κλειδαριά για να βγάλουν έξω μονογονεϊκή οικογένεια

Νέα άγρια έξωση – Ομάδες ΔΙΑΣ έσπασαν την κλειδαριά για να βγάλουν έξω μονογονεϊκή οικογένεια

«Κανένα σπίτι στα χέρια λωποδύτη» φώναξαν μεταξύ άλλων αλληλέγγυοι πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν, καταφέρνοντας τελικά να αποτραπεί η έξωση. Στο σημείο και μέλη του ΚΚΕ και ΜέΡΑ25.

Επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά από το σπίτι της, πραγματοποιήθηκε το πρωί. Το σπίτι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε πλειστηριαστεί πριν από δύο χρόνια για χρέος 880 ευρώ από κοινόχρηστα.

Μάλιστα, για να εκτελεστεί η έξωση βρέθηκαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως ομάδες ΔΙΑΣ που έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας. Σύμφωνα με το 902.gr, το αποτέλεσμα ήταν η πόρτα να μπλοκάρει και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία είναι εργαζόμενη στο Δήμο Αθηναίων, να εγκλωβιστεί μέσα.
Όπως αναφέρει το 902.gr, ο δικαστικός επιμελητής απείλησε με μηνύσεις τον Μαρίνο Μακρή, μέλος του ΓΠ Αττικής του ΚΚΕ και γραμματέα της ΤΟ Α’ Αθήνας του ΚΚΕ και τον Χάρη Βουρδουμπά, δημοτικό σύμβολο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στο σημείο βρέθηκε ακόμη ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, καθώς και μέλη του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και συνδικαλιστές.

Στο σημείο και το ΜέΡΑ25.

Πηγή: https://thepressproject.gr

72

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση