Συμπληρωματική απολογία Φιλιππίδη, μήνυση προανήγγειλε δικηγόρος καταγγέλλουσας

Συμπληρωματική απολογία Φιλιππίδη, μήνυση προανήγγειλε δικηγόρος καταγγέλλουσας

Αποχώρησε σύσσωμη η έδρα λόγω έντασης μεταξύ των δικηγόρων κατά την συμπληρωματική απολογία που ζήτησε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν νέα στοιχεία για τον ισχυρισμό του περί «οργανωμένου σχεδίου» εναντίον του

Νέες εξελίξεις το πρωί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδης για βιασμό και απόπειρα βιασμού σε βάρος τριών συναδέλφων του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ενώ στη σημερινή συνεδρίαση η εισαγγελέας της έδρας θα ανακοίνωσε την κρίση της αναπτύσσοντας το σκεπτικό της, η Κική Πακιρτζίδου, μία εκ των δικηγόρων του κατηγορουμένου ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά ο εντολέας της, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα αφού το αίτημα έγινε ομόφωνα δεκτό από το δικαστήριο.

Η συνήγορος υποστήριξε ότι χθες περιλήλθαν σε γνώση της κατηγορουμένου κάποια, σημαντικά κατά την ίδια, έγγραφα, τα οποία πρέπει να προσκομιστούν γιατί εμπεριέχουν στοιχεία που δεν έχουν εισφερθεί ως τώρα στην υπόθεση.

Η υπεράσπιση του 60χρονου ισχυρίζεται ότι ο δικηγόρος, Αλέξανδρος Μήτσιας, ο οποίος εκπροσωπεί μία από τις καταγγέλλουσες είναι συνεταίρος με συγγενή ηθοποιού, που έχει καταγγείλει δημοσίως τον σκηνοθέτη, σε εταιρία προώθησης καλλιτεχνών.

Η κ. Πακιρτζίδου υποστηρίζει με αυτή την αφορμή εκ νέου τα πέρι οργανωμένου κυκλώματος εναντίον του με οικονομικό κίνητρο.  Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μήτσιας προανήγγειλε ότι θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ακολούθησε ένταση μεταξύ των συνηγόρων με την πρόεδρο να σηκώνεται και να βγαίνει από την αίθουσα λέγοντας «σταματήστε παρακαλώ, δε με σέβεστε» με αποτέλεσμα να αποχωρήσει σύσσωμη η έδρα.

Πηγή: efsyn.gr

65

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση