Γυναικοκτονία Νίκαιας: Όλοι γνώριζαν για τη συστηματική κακοποίηση της 54χρονης

Γυναικοκτονία Νίκαιας: Όλοι γνώριζαν για τη συστηματική κακοποίηση της 54χρονης

Μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς και ντοκουμέντα των αρχών αναφέρουν ότι η κακοποίηση της δολοφονημένης 54χρονης στη Νίκαια ήταν συστηματική, τουλάχιστον από το 2017, και όλοι γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι. Ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος είναι επίσης πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το θύμα είχε ζητήσει από τους γείτονες να μην πάνε στην αστυνομία, παρά την πρόθεσή τους να παρέμβουν για να μπει ένα τέλος στην κατάσταση αυτή. Σημειώνεται ότι και η αστυνομία είχε παρέμβει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, με τον δράστη να συλλαμβάνεται δύο φορές, το 2017 και το 2019. Η ίδια δεν επιθυμούσε την άσκηση ποινικής δίωξης αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο γυναικοκτόνος αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα αλκοολισμού καθώς και προβλήματα ψυχικής υγείας, έχοντας μάλιστα νοσηλευτεί στο Δαφνί τον περασμένο Μάιο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι  αστυνομικοί τον έπαιρναν ακόμα και για προστατευτική φύλαξη στο Τμήμα αφού τον έβρισκαν στο δρόμο σε τερματική κατάσταση από το αλκοόλ, ενώ αδυνατούσε πλήρως να επικοινωνήσει.

Το κοριτσάκι βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του στη Σαλαμίνα τη στιγμή του τραγικού συμβάντος, ωστόσο οι μάρτυρες δήλωσαν ότι έχει αντικρίσει πολλά περιστατικά κακοποίησης της 54χρονης.

Πηγή: efsyn.gr

147

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση