Madonna: Η απάντηση μετά τα σχόλια για παραμόρφωση – «Υποκλιθείτε σκύλες»

Madonna: Η απάντηση μετά τα σχόλια για παραμόρφωση – «Υποκλιθείτε σκύλες»

Η εμφάνιση της Madonna στα Grammys 2023 δίχασε τους θαυμαστές της, που έκαναν λόγο για παραμόρφωση του προσώπου της από τις πλαστικές. Η μακροσκελής ανάρτηση – απάντηση.

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε η εμφάνιση της διάσημης pop star Madonna στα Grammys 2023, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για παραμόρφωσή της από τις πλαστικές.

Μεγάλη μερίδα κόσμου, ακόμη και θαυμαστές της, σχολίασαν πως ήταν «αγνώριστη» και δήλωσαν απογοητευμένοι και μπερδεμένοι, ενώ αρκετοί εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ψυχική της υγεία.

Η 64χρονη σταρ αποφάσισε να μην αφήσει αναπάντητα τα αρνητικά σχόλια και με μια μακροσκελή ανάρτηση, που περιλαμβάνει ένα βίντεο μαζί με τους Cardi B, Sam Smith και Honey Dijon, έγραψε:

«Αντί να επικεντρωθούν σε αυτά που είπα στην ομιλία μου πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου που τραβήχτηκαν με μια κάμερα με μακρύ φακό από έναν φωτογράφο του Τύπου που θα παραμόρφωναν το πρόσωπο οποιουδήποτε.

Για άλλη μια φορά δέχτηκα επίθεση για την ηλικία μου. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά τα 45 και αισθάνεται την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσουν αυτές να είναι ισχυρές, εργατικές και περιπετειώδεις.

Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι μια δοκιμασία και χαίρομαι που ανοίγω τον δρόμο ώστε όλες οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω μου να τον διαβούν ευκολότερα τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα λόγια της Beyonce “Δεν θα μου τσακίσεις την ψυχή”. Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς. Θα διευρύνω τους ορίζοντές μου, θα αντιστέκομαι στην πατριαρχία και κυρίως θα απολαμβάνω τη ζωή μου. Υποκλιθείτε σκύλες«.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Πηγή: news247

195

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση