Αποστομωτική απάντηση εργαζομένου σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ για τις απεργίες (video)

Αποστομωτική απάντηση εργαζομένου σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ για τις απεργίες (video)

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε να αγνοεί τις ανακοινώσεις και τις κινητοποιήσεις με τις οποίες οι εργαζόμενοι προειδοποιούσαν για τα ελλιπή συστήματα ασφαλείας.

Αποστομωτική ήταν η απάντηση που επιφύλασσε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ για τις απεργίες στον σιδηρόδρομο με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, ο εργαζόμενος στην Hellenic Train και  γ.γ. της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσιούκης.

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε να αγνοεί τις ανακοινώσεις και τις κινητοποιήσεις με τις οποίες οι εργαζόμενοι προειδοποιούσαν για τα ελλιπή συστήματα ασφαλείας στον σιδηρόδρομο.

Μάλιστα, παρότι πολλά ΜΜΕ μιλούν για ταλαιπωρία του κοινού κάθε φορά που οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες απεργούν και διαμαρτύρονται, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν έχει γίνει απεργία για ζητήματα αναβάθμισης της ασφάλειας του σιδηρόδρομου.

Ο επίμαχος διάλογος:

– Ξέρετε τι διερωτώνται πολλοί τηλεθεατές μας; Τόσες απεργίες γίνονται στη χώρα και εσείς ως συνδικαλιστής τα ξέρετε καλά, δεν είδαμε να γίνουν απεργίες για τέτοιου είδους θέματα.

-Κάνετε λάθος, οι απεργίες που έχουν προκηρυχθεί και από την Ομοσπονδία των Σιδηροδρομικών και από τα Σωματεία- μέλη της για τα ζητήματα της ασφάλειας κυκλοφορίας της αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου τροχαίου υλικού αλλά και της συνολικής αναβάθμισης του δικτύου των σιδηροδρόμων, είναι άπειρες. Ξέρετε όμως τι γίνεται; Και κυρίως με τον νόμο 4808 του Χατζηδάκη είναι απαγορευμένες κ. Παπαδόπουλε οι απεργίες. Βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές από τα δικαστήρια.

-Να μην αναλωθούμε στα συνδικαλιστικά.

– Εσείς με ρωτήσατε.

-Κι εσείς απαντήσατε.

Πηγή: www.rosa.gr

303

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση