Ράγισαν καρδιές στη συναυλία για τα χαμένα παιδιά των Τεμπών

Ράγισαν καρδιές στη συναυλία για τα χαμένα παιδιά των Τεμπών

Μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστύχηματος των Τεμπών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/5) στον χώρο του Μύλου της Θεσσαλονίκης, με τους συγγενείς επιβατών που έχασαν την ζωή τους αλλά και οικογένειες τραυματιών να βρίσκονται πίσω από τη διοργάνωση της εκδήλωσης που προσέλκυσε πλήθος κόσμου, ο οποίος έσπευσε να στηρίξει τον φιλανθρωπικό σκοπό της.

Ο Δημήτρης Μπέζας, πατέρας της 20χρονης Φραντζέσκας που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, ανέβηκε στη σκηνή και απευθυνόμενος στους θεατές, τόνισε: «Η αγάπη σας, η δύναμή μας, πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Η σημερινή βραδιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας που χάθηκαν άδικα σε αυτό το τραγικό συμβάν. Σήμερα δεν θα πούμε λόγια, σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια, όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται, είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοί μας αυτό θα ήθελαν και επίσης ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ», πρόσθεσε.

Η συναυλία ξεκίνησε με τον κ. Μπέζα να ερμηνεύει τραγούδι στο οποίο είχε γράψει τους στίχους και τη μουσική η κόρη του. Πήραν μέρος οι Laurus Nobilis, Black Hole Band, Guilty, G. Goudonas και G. Paul Band.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η Λάμψη».

Πηγή: efsyn.gr

54

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση