Αυτόκλητος «σερίφης» Έβρου – Τα «γυρίζει» μετά τη σύλληψη:«προσπαθούσα να βοηθήσω τους μετανάστες, γιατί είχαν εγκαύματα»

Αυτόκλητος «σερίφης» Έβρου – Τα «γυρίζει» μετά τη σύλληψη:«προσπαθούσα να βοηθήσω τους μετανάστες, γιατί είχαν εγκαύματα»

Νέα εκδοχή επιχειρεί να παρουσιάσει ο αυτόκλητος «σερίφης» ο οποίος συνελήφθη αφότου εμφανίστηκε, σε βίντεο που ανέβασε στα social media να έχει αιχμαλωτίσει τέσσερις μετανάστες και να τους κατηγορεί για τις φωτιές στον Έβρο.

Ο συλληφθείς, το βράδυ της Δευτέρας (28/08) παρουσιάστηκε, συνοδεία του δικηγόρου του, στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, ενώ οι Αρχές τον αναζητούσαν.

Ο ίδιος, υποστήριξε μιλώντας στο Mega ότι, σκοπός του, ήταν να προσφέρει βοήθεια στους τέσσερις ανθρώπους καθώς έφεραν εγκαύματα στο σώμα τους ενώ, επιμένοντας στη γραμμή του, ισχυρίστηκε ότι, προσπάθησε να επικοινωνήσει με το 112, και τελικά συνδέθηκε με Αθήνα, όπου δεν κατάφερε να τους εξηγήσει την κατάσταση.

Δείτε το video εδώ

«Κάναμε ανθρώπινη κουβέντα με τα παιδιά»

«Προσπάθησα να τους βοηθήσω, είχαν εγκαύματα. Ο ένας ήταν πολιτικός μηχανικός, ο άλλος ήταν μηχανικός αυτοκινήτων και ο άλλος ήταν αγρότης. Ο πολιτικός μηχανικός ήταν αυτός που ήταν πάρα πολύ καμένος, και ο αγρότης ήταν καμένος στο πρόσωπο και λίγο στα χέρια του, ενώ ο πολιτικός μηχανικός ήταν τσουρουφλιασμένος. Για να τα ξέρω αυτά τα πράγματα, φανταστείτε ότι κάναμε ανθρώπινη κουβέντα με τα παιδιά. Τίποτα άλλο δε θέλω να δηλώσω, θα λάμψει η αλήθεια. Η δικηγόρος μου έχει αναλάβει, θα λάμψει η αλήθεια, η δικαιοσύνη ακόμα διερευνά. Δεν ξέρω η άλλη πλευρά τι κάνει και ποια είναι η άλλη πλευρά γιατί μηνύσεις δεν γίνανε. Απλά έχουν όλοι καεί να μας φάνε, έχουν πέσει επάνω μας για να μας φάνε… οι κακοί φασίστες, αυτόκλητοι σερίφηδες», ανέφερε.

Πηγή: tvxs.gr

313

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση