Ποτάμι αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Ποτάμι αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

«Δολοφόνοι» φώναξαν πάνω από 10.000 διαδηλωτές έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, μετά τη συναυλία στο Σύνταγμα
Ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα από την Αθήνα, που συμμετέχει στο διεθνές κύμα αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη, η οποία στραγγαλίζεται και σφυροκοπάται ανελέητα από το Ισραήλ εδώ και σχεδόν έναν μήνα.

Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία, πραγματοποίησαν πορεία από το κέντρο της πόλης μέχρι την ισραηλινή πρεσβεία στο Ψυχικό, η οποία φυλάσσονταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμειςμ με κλούβες και διμοιρίες.

«Δολοφόνοι» και «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» φώναξαν, μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι κατήγγειλαν τη συνεχιζόμενη βάρβαρη επίθεση του Ισραήλ, τη στρατιωτική μηχανή και την προπαγάνδα του κράτους – τρομοκράτη.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν σωματεία και συνδικάτα, συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι, ενώσεις συνταξιούχων και άλλοι μαζικοί φορείς.

Το κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας γέμισε για ακόμα μία Κυριακή με παλαιστίνιες σημαίες, ενώ νεαρός Παλαιστίνιος κρέμασε μία σε κολώνα έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Προηγήθηκε συναυλία αλληλεγγύης στο Σύνταγμα, όπου τις φωνές τους ένωσαν οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Ρεβάνς, KollectivA, Κοινοί Θνητοί, Magic de Spell, Διονύσης Τσακνής, Υπεραστικοί και Ρωμιοσύνη.

Πηγή: efsyn.gr

23

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση