Η ΕΛΑΣ προσήγαγε φοιτητές που άπλωσαν πανό (video)

Η ΕΛΑΣ προσήγαγε φοιτητές που άπλωσαν πανό (video)

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, μικρή ομάδα φοιτητών προσέγγισε το βράδυ της Τετάρτης το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα προκειμένου να ξεδιπλώσει πανό που ενημέρωνε για το αυριανό μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας.

Το πανό που έγραφε τη φράση «Αύριο θα βουλιάξει η Αθήνα» ξεδιπλώθηκε μπροστά στη Βουλή, ωστόσο γρήγορα η ΕΛΑΣ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ομάδας των φοιτητών, περνώντας μάλιστα χειροπέδες σε τουλάχιστον μια νεαρή φοιτήτρια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε ο Χρήστος Αβραμίδης οι συμφοιτητές της κοπέλας διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τους άνδρες της ΕΛΑΣ οι οποίοι όταν άκουσαν ότι πέρασαν χειροπέδες σε μια φοιτήτρια απάντησαν «και που το ξέρω εγώ;».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρίσκεται κλούβα των ΜΑΤ, και οι φοιτητριες και φοιτητές προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Αστυνομικοί «τραμπούκισαν» το δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη έξω από το αστυνομικό Κυψέλης όπου έχουν προσαχθεί οι 8 φοιτήτριες και φοιτητές, επειδή τράβηξε φωτογραφίες.

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες

Τελικά, οι φοιτήτριες και φοιτητές αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την προσαγωγή στο Σύνταγμα

Ακολουθούν βίντεο από τη στιγμή της απελευθέρωσης των φοιτητριών και φοιτητών, έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθούν φωτογραφίες του Χρήστου Αβραμίδη

 

Πηγή: documentonews.gr

23

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση