Νέο περιστατικό ρατσισμού στα ελληνικά γήπεδα – Φώναζαν «μαϊμού» τον Ανδρέα Τετέι στον Βόλο

Νέο περιστατικό ρατσισμού στα ελληνικά γήπεδα – Φώναζαν «μαϊμού» τον Ανδρέα Τετέι στον Βόλο

Ο Ανδρέας Τετέι με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, με κάποιον εξ αυτών να τον αποκαλεί «μαϊμού». Πρόκειται για τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μπέο.

Μάλιστα, ο 22χρονος φορ της Κηφισιάς, ξέσπασε μέσω των social media, ζητώντας να μπει ένα τέλος στον ρατσιστικό κύκλο επιθέσεων στον αθλητισμό και την κοινωνία.

«Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας! Δεν πάει άλλο! Ο αθλητισμός οφείλει να είναι ένα πεδίο ευγενούς άμιλλας και όχι εξαπόλυσης ρατσιστικών σχολίων και τακτικών», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμά του σε story που ανέβασε στο Instagram.

71989696 a672 409d 9583 b26fe9 194344

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!».

Πηγή: koutipandoras.gr
57