Απογοητευμένη η μητέρα του Ιάσονα: “Δεν υπάρχει η ελληνική δικαιοσύνη”

Απογοητευμένη η μητέρα του Ιάσονα: “Δεν υπάρχει η ελληνική δικαιοσύνη”

Τον θυμό της και την απογοήτευσή εξέφρασε η μητέρα του 22χρονου Ιάσονα Λαλαούνη για την απόφαση του δικαστηρίου, επί της ποινής του κατηγορούμενου αστυνομικού.

Απογοητευμένη δήλωσε η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου για τον κατηγορούμενο αστυνομικό, ο οποίος κρίθηκε μεν ένοχος αλλά του επιβλήθηκε τριετής ποινή φυλάκισης με αναστολή.

“Όπως ακούσατε την απόφαση, την ξέρετε.. έτσι λειτουργεί η ελληνική δικαιοσύνη. Δεν υπάρχειΟύτε το δίπλωμα δεν αφαιρέσανε, ούτε σαν παράδειγμα, να δείξουν στους οδηγούς ότι τιμωρείται κάποιος όταν οδηγεί παράνομα. Δεν θα τελειώσουν ποτέ τα τροχαία όπως πάμε, δεν τιμωρείται κανείς”, δήλωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Είμαι τόσο θυμωμένη, είμαι τόσο απογοητευμένη, βέβαια δεν περίμενα τίποτα από την ελληνική δικαιοσύνη, αλλά ήθελα να πιστέψω, μήπως έστω κάτι άλλαζε την τελευταία στιγμή. Ότι θα άκουγα να λένε, έστω, ότι θα αφαιρέσουν το δίπλωμά του. Ότι μπορείς να συνεχίζεις να οδηγάς κανονικά όταν έχεις σκοτώσει κάποιον στο δρόμο, μου είναι αδιανόητο. Αδιανόητο”, πρόσθεσε.

Πηγή: news247.gr

178

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση