Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία – Συνελήφθη ο δράστης

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία – Συνελήφθη ο δράστης

Η γυναίκα δολοφονήθηκε κάτω από το σπίτι της ενώ είχε ξυπνήσει για να πάει στη δουλειά της • Η μία από τις κόρες της, όταν είδε νεκρή τη μητέρα της, φώναξε: «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

Στη Φυλή συνελήφθη ο 50χρονος πρώην σύντροφος της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στο Μενίδι. Ο 50χρονος εντοπίστηκε σε οικοδομή και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, όπου αναμένεται να δώσει κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη βρέθηκε νεκρή στις έξι το πρωί, σε δρόμο στο Μενίδι, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη. Τη γυναίκα εντόπισαν περαστικοί στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους. Σύμφωνα με τις αρχές, η γυναίκα δολοφονήθηκε κάτω από το σπίτι της ενώ είχε ξυπνήσει για να πάει στη δουλειά της. Φρίκη προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που, όπως φαίνεται, πρόκειται για μία ακόμα γυναικοκτονία.

«Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά»

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ταυτοποίηση του θύματος έγινε όταν μία από τις δύο έφηβες κόρες εμφανίστηκε στον τόπο του εγκλήματος, αντικρίζοντας τη νεκρή μητέρα και φωνάζοντας: «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με την υπόθεση να έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Απέκλεισαν αμέσως το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν η τσάντα, το κινητό και το πορτοφόλι. Παράλληλα, οι αστυνομικοί ψάχνουν πού υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, καθώς πρόκειται για πολύ κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο με καταστήματα.

Το θύμα είχε καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της τρεις φορές για ενδοοικογενειακή βία: το 2013, τον Σεπτέμβριο του 2022 και το Μεγάλο Σάββατο στο τμήμα ασφαλείας Περιστερίου. Στις 4 Μαΐου, το θύμα είχε υποβάλει έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση.

Πηγή: efsyn.gr

40

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση