Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Νίκαια – Συνελήφθη ο δράστης

Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Νίκαια – Συνελήφθη ο δράστης

Update: Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν υπήρχε εμπλοκή άλλου προσώπου στον τραυματισμό της 57χρονης γυναίκας. Έτσι, οι αστυνομικές αρχές άφησαν ελεύθερο τον 57χρονο σύζυγό της.

——————————

Τη 57χρονη σύζυγό του στην κοιλιά μαχαίρωσε ένας 57χρονος άντρας το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Αρτέμιδος 44 στη Νίκαια. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μετά την επίθεση, η γυναίκα αιμόφυρτη πήρε την Άμεση Δράση, ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα, η οποία διατηρούσε τις αισθήσεις της και την πήγε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Το θύμα υπέδειξε τον άντρα της ως δράστη, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στα ρούχα του συζύγου εντοπίστηκαν ίχνη αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα ο άνδρας είχε συνελήφθη μια φορά το 2021, δύο το 2022, τρεις το 2024. Η τελευταία φορά που συνελήφθη ήταν στις 27 Απριλίου του 2024.

Πηγή: efsyn.gr

13

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση