Κάλεσμα σε μποϊκοτάζ εξετάσεων Krav Maga – ο Ισραηλινός εξεταστής και επικεφαλής του IKMF τελικά δεν θα έρθει

Κάλεσμα σε μποϊκοτάζ εξετάσεων Krav Maga – ο Ισραηλινός εξεταστής και επικεφαλής του IKMF τελικά δεν θα έρθει

Έκκληση από την Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα σχετικά με τις προγραμματισμένες εξετάσεις της ισραηλινής πολεμικής τέχνης Krav Maga στο ΟΑΚΑ το μεθεπόμενο Σάββατο 8/6/2024 – η έκκληση είχε ανταπόκριση και ο ισραηλινός εξεταστής δεν θα έρθει.

Μάθαμε επίσης ότι θα έρθουν για τις εξετάσεις Ισραηλινοί επικεφαλής εκπαιδευτές της IKMF ( International Krav Maga Federation) οι οποίοι έχουν δράσει στον ισραηλινό κατοχικό στρατό, στις ειδικές δυνάμεις του Ισραήλ και στην ισραηλινή αστυνομία! Επίσης εκπαιδεύουν παράνομους ισραηλινούς εποίκους στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη!

Η εξαγωγή και διάδοση του Κrav Maga διεθνώς σε εθνικές ομοσπονδίες, όπου εκτός από ιδιώτες εκπαιδεύονται σε αυτό και δυνάμεις καταστολής των χωρών, αποτελεί και αυτό ένα από τα μακριά χέρια του ισραηλινού κράτους απαρτχάιντ για διείσδυση σε άλλες χώρες.

Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο και ντροπή να έρχονται στη χώρα μας στελέχη- εκπαιδευτές του ισραηλινού στρατού που σήμερα διεξάγει γενοκτονία στη Γάζα για να εξετάσουν τους μαθητές των σχολών Krav Maga στην Ελλάδα!

Τι λέει για όλα αυτά η ελληνική Ομοσπονδία του IKMF; Την καλούμε να πάρει θέση μπροστά στη ανελέητη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη από το κατοχικό Ισραήλ!

Καλούμε σε μποϊκοτάζ των ισραηλινών εκπαιδευτών και των εξετάσεων του Krav Maga στο ΟΑΚΑ στις 8/6/2024!

Πηγή: https://bdsgreece.net/

111

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση