
Aπό προηγούμενη επιχείρηση έξωσης
Aλληλέγγυοι και συλλογικότητες σπεύδουν αυτή την ώρα στην οδό Πολυλά στα Άνω Πατήσια με στόχο να αποτρέψουν έξωση οικογένειας, που έχει κινδυνεύσει να βρεθεί στο δρόμο ξανά στο παρελθόν. Στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες των ΜΑΤ και της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο διαμέρισμα.
Το σπίτι αγοράστηκε για 71.000 ευρώ, τον Μάιο του 2022, σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, που όμως διεξήχθη για αρχική οφειλή μόλις 1.164 ευρώ από κοινόχρηστα.
Η πρώην ιδιοκτήτρια έχει καταγγείλει και μέσω της «Εφ.Συν.» μας εν κρυπτώ διαδικασίες από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και τέσσερις ένοικους για τη διεκδίκηση της οφειλής μέσα στην πανδημία.
Η τελευταία απόπειρα έξωσης της οικογένειας είχε γίνει τον Ιούλιο του 2023 με πρωτοφανή επιχείρηση κατά την οποία επιστρατεύτηκαν διμοιρίες αστυνομικών, ακόμα και πυροσβεστικά οχήματα.
Πηγή: efsyn.gr






