Απετράπη ακόμα ένα ξεσπίτωμα οικογένειας από fund-ασμα

Απετράπη ακόμα ένα ξεσπίτωμα οικογένειας από fund-ασμα

Aκόμα μία μικρή νίκη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στον αγώνα για να μην μείνουν στον δρόμο κι άλλοι συμπολίτες μας χάνοντας την πρώτη κατοικία τους.

Μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας Cepal επί της Λεωφόρου Συγγρού (209-211) για να μην «ξεσπιτωθούν ο Α. κι οι δικοί του άνθρωποι επειδή το θέλει ένα fundασμα».

Χάρη στην κινητοποίηση ανεστάλη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πλειστηριασμός και αναμένεται να βρεθεί βιώσιμη λύση για την οικογένεια μέσω διακανονισμού της οφειλής. «Η στέγη είναι δικαίωμα και όχι στους πλειστηριασμούς και στις εξώσεις έγραφε το μεγάλο πανό» γράφει χαρακτηριστικά το πανό των συγκεντρωμένων.

Πρόκειται για την ίδια εταιρεία διαχείρισης, η οποία εκπλειστηρίασε την κατοικία της 50χρονης γυναίκας με αναπηρία στον Αγιο Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα τα πρωτοφανή γεγονότα της 24ης Φεβρουαρίου, όταν δικαστική επιμελήτρια εισέβαλε από το μπαλκόνι στο δρόμο για να πραγματοποιήσει την έξωση που όμως απετράπη την τελευταία στιγμή, ύστερα από δυναμική κινητοποίηση.

Διαμαρτυρία στην άλλη μεγάλη servicer, την doValue, θα γίνει αύριο, για να μην χάσει το σπίτι της οικογένεια, που έχει ζητήσει ρύθμιση του χρέους κάτι αλλά η εταιρία αρνείται, ζητώντας μεγάλο ποσό για την αναστολή του πλειστηριασμού.

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα στον σταθμό ηλεκτρικού της Καλλιθέας (1 μ.μ.) για να «να αποτραπεί η αισχρή και απάνθρωπη πράξη της αφαίρεσης στέγης. Η οικογένεια κινδυνεύει με πλειστηριασμό για το ποσό των 28.000 ευρώ… Οι οφειλέτες εκτός των οικονομικών προβλημάτων, έχουν και μέλος με σοβαρά προβλήματα υγείας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα έκοψαν το νερό στην Ιωάννα Κολοβού, που δεν ξεσπιτώθηκε τον περασμένο από το διαμέρισμά της στου Ζωγράφου. Μετά τις καταγγελίες περί εκβιασμού, η ΕΥΔΑΠ επιδιόρθωσε το ρολόι της ΕΥΔΑΠ.

Πηγή: efsyn.gr

33

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση