Νεοναζί και αστυνομικοί της ομάδας Δ τραμπουκίζουν τώρα μαζί;

Νεοναζί και αστυνομικοί της ομάδας Δ τραμπουκίζουν τώρα μαζί;

Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 – 10:30 π.μ, μηχανοκίνητη πορεία 50 νεοναζί με συνοδεία 18 αστυνομικών ομάδας Δ, σταμάτησαν για
τραμπουκισμό έξω από οίκο λατρείας Μουσουλμάνων στο Ρέντη. Άρχισαν να κλωτσάνε την πόρτα και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των Μουσουλμάνων και δεν δίστασαν να τα γράψουν και στους τοίχους στην είσοδο του κτιρίου.
«Γ****ΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ» «Γ**Ω ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ – ΕΛΑΣ» «ΜΩΑΜΕΘ WAS GAY»
Οι νεοναζί κόρναραν και κραύγαζαν συνθήματα της Χ.Α. Οι ένστολοι “συναγωνιστές” τους ακολουθούσαν καθ όλη τη διάρκεια της μηχανοκίνητης πορείας. Άναψαν και τις σειρήνες τους για να μην χρειαστεί να σταματήσουν στα φανάρια και πέρασαν με κόκκινο. Μετέβησαν σε μαγαζιά Πακιστανών (δυο παντοπωλεία και ενα φαστφουντάδικο) στη λεωφ. Θηβών -Παλιά Κοκκινιά, απέναντι απ’ τα ΕΛΤΑ- και τους απείλησαν να τα κλείσουν και τους είπαν ότι θα πεθάνουν όλοι οι Πακιστανοί. Λόγω της παρουσίας των ένστολων οι μετανάστες φοβήθηκαν δεν αντέδρασαν.
Με τις πλάτες του Δένδια και τον αέρα, που τους έδωσαν τα ρατσιστικά πογκρόμ, οι φασίστες αλωνίζουν ανενόχλητοι σκοτώνουν, απειλούν, τρομοκρατούν. Το σύστημα γεννά φασίστες, τους έχει ανάγκη για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Κάθε φορά που ξεκινούν πογκρόμ και φασιστικά χτυπήματα, τα μέτρα που παίρνουν ενάντια στον λαό είναι ακόμα πιο οδυνηρά.

• ΟΧΙ στα ρατσιστικά πογκρόμ
• Δουλειά στους άνεργους – φορολογία στους πλούσιους
• Κανένας εργάτης ανασφάλιστος – Κανένας μετανάστης χωρίς χαρτιά
• Διάλυση των φασιστικών συμμοριών
• Καμιά ανακωχή με την κυβέρνηση των τραπεζιτών – Καμιά ανοχή στους νεοναζί
Κίνηση “Απελάστε τον Ρατσισμό” Κορυδαλλού – Νίκαιας

108

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α, γράψανε και “ΕΛΑΣ”…
    Για να μην μπορεί να ειπωθεί ότι τα έγραψε κανας άσχετος…
    Να μην έχουμε αμφιβολίες, έτσι;
    Να είμαστε σίγουροι ότι ήταν η ΕΛΑΣ!

    Ρε που τα πουλάτε αυτά;

    Τα μισά από αυτά που γράφετε παίζει να είναι και ψέμματα…

    • H αλήθεια είναι ότι δεν είναι ΕΛ.ΑΣ αλλά ΕΛΛΑΣ. Είδες που κι εσύ την πάτησες γιατι δεν ξερεις πόσο ανορθογραφοι ειναι οι χρυσαυγίτες;

  2. Οι “αντισυστημικοί” νεοναζί της ΕΛ.ΑΣ. πάντα θρασύδειλα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ είναι! Τώρα που δε γίνονται μεγάλες διαδηλώσεις και δεν μπορούν να πατήσουν ανθρώπους με τις μηχανές, προσπαθούν να βγάλουν τα φασιστικά τους κόμπλεξ στους Πακιστανούς! Θα γυρίσει ο τροχός και θα σας λιώσουμε ξεφτίλες!

Γράψτε μια απάντηση