Το Αυγό του Φιδιού (Ντοκιμαντέρ για την ιστορία του φασισμού στην Ελλάδα και στον κόσμο)

Το Αυγό του Φιδιού (Ντοκιμαντέρ για την ιστορία του φασισμού στην Ελλάδα και στον κόσμο)

…κάποιοι πείθονται πως υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ. Και μάλιστα το βλέπουν, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως είναι το τρένο που έρχεται κατά πάνω μας.

Ένα ντοκιμαντέρ της Νίνας Γεωργιάδου για το φασισμό στην Ελλάδα, και όχι μόνο, και την καταγωγή της Χρυσής Αυγής. Μπορεί να είναι πάνω από μια ώρα αλλά αξίζει να την αφιερώσετε για να το δείτε. Είναι, απ’ όσα γνωρίζω, η πιο σοβαρή δουλειά που έχει γίνει με αυτό το θέμα. Δείχνει πόσο πολύ οι εγκληματικές οργανώσεις του είδους όχι μόνο δεν πάνε κόντρα στο σύστημα, όπως ισχυρίζονται, αλλά το υποστηρίζουν και το φυλάσσουν με νύχια και με δόντια αντιπαλεύοντας όποιον στρέφεται πραγματικά εναντίον του. Ακόμη και όταν αυτό το σύστημα είναι υπό κατοχή όπως η γερμανική ή απόλυτα εξαρτημένο όπως τώρα σε Αμερικάνους, Γάλλους και Γερμανούς ιμπεριαλιστές.
Έπειτα μια πιο στενή παρακολούθηση των λεγόμενων των χρυσαυγιτών θα δείξει ότι το «έξω οι ξένοι» δεν αφορά τους προαναφερόμενους, άλλωστε αυτοί είναι «φυλετικά μας αδέρφια» οπότε και να μας κατακτήσουν καλοδεχούμενοι θα είναι, αλλά τους μετανάστες, ότι στόχος τους δεν είναι να δουλεύουν οι Έλληνες εργαζόμενοι στη θέση των μεταναστών, που «κλέβουν» θέσεις εργασίας (μάλλον ως τέτοιες εννοούν το καθάρισμα των τζαμιών στα φανάρια) αλλά να δουλεύουν και αυτοί όπως οι μετανάστες και χειρότερα. Με μεροκάματα πείνας, όπου και όπως θέλει το αφεντικό και με σκυμμένο το κεφάλι!
Γι΄αυτούς που γοητεύονται από την παλικαροσύνη και την μαγκιά των χρυσαυγιτών και άλλων του είδους θα τους ρωτούσαμε: πόσο μαγκιά είναι άραγε να κυκλοφορεί κανείς νύχτα και κατά δεκάδες για να χτυπά ένα, δύο το πολύ τρεις μετανάστες, οι οποίοι δεν μπορούν να αμυνθούν γιατί αν ρίξουν μια σφαλιάρα θα τους συλλάβει η αστυνομία ως θύτες, αλλά και Έλληνες γιατί δεν αρέσει η φάτσα τους; όταν όμως βρει τα σκούρα τρέχει στην αγκαλιά και την προστασία των πιο σκληρών κατασταλτικών μηχανισμών του πολιτικού συστήματος, που κατά άλλα κατηγορεί, τα ΜΑΤ.

119

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα θα κανει η κυρια αυτη να πει και τις ριζες των αλλων κομματων. Μαθαμε τωρα να τα ριχνουμε ιλα στην ακροδεξια. Για πειτε μας και τις ριζες της αριστερας και της θολοκουλτουρας! Οι μεν προβαλλουν και καλα εθνικιστικες αποψεις για να φερουν την παγκοσμια χουντα οι αλλοι τις κουμουνιστικες τους για να φερουν την ιδια χουντα με αλλο περιτυλιγμα! Ξυπνατε ρεεε ολοι ειναι κεφαλια απο το ιδιο σωμαα! Το φιδι ξερει να ελισσεται και εχει πολλα κεφαλια. Θελει χτυπημα στην κρδια να ψωφησει μη χτυπατε τα κεφαλια γιατι θα βγουν αλλα. Σημερα τσιπρας και μιχαλολιακος αυριο καποιοι αλλοι. Και οχι μονο ;υτοι αλλα και τα υπολοιπα κομματα. Αυτο που ειναι να φερουν θα το φερουν με οποιο κεφαλι διαλεξουμε εμεις για να πουν εσεις μας δωσατε εξουσια. Οτι και να γινει θ οτι και να κανουμε εχουν τον τροπο να το χρησομοποιησουν υπερ τους και εις βαρος μας. Θελει φωτιση και ενοτης. Με τον Χριστό στην καρδια μας δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα. Ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειτε το θελετε ειτε οχι μονο ο Χριστός μπορει να μας σωσει και θα το κανει διοτι αυτο που βρισκεται πισω απο ολα αυτα δεν μπορει να νικηθει απο ανθρωπο. Δεν ειναι γραφικα ουτε αστεια αυτα που γραφω. Αλλωστε θα τα δουμε ολοι μπροστα μας στα χρονια που ερχοντα γιαυτο ας οπλιστουμε μεπιστη να ειμαστε ετοιμοι για ολα.

    • Η θρησκεία αυτή υπάρχει εδω και 2000 χρόνια. Δε βλέπω να μας πήγε μπροστα. Το αντίθετο. Τόσα εγκλήματα έγιναν στο όνομα της!

  2. Σκεφτεσαι ετσι γιατι καποιοι σου δωσανε αυτη τη καραμελα να μασας. Αν ειχες διαβασει τα λογια του Χριστού θα καταλαβαινες πως αυτοι που κανανε αυτα που λες δεν εχουν καμια σχεση με τον Χριστό αλλα με την αντιπερα οχθη που προσπαθει χιλιαδες χρονια να διαβαλλει την ανθρωπινη κριση και να φερει την πολυποθητη για αυτους παγκοσμια κυβερνηση (χουντα). Αυτοι βρισκονται παντου στο συστημα ακομα και σε ολες τις θρησκειες. Ειναι δυνατον φιλε μου να ελεγε ο Χριστός να σκοτωσουν στο ονομα του; Δυστυχως ο ανθρωπος ειναι πολυ ευαλωτος και χαλιναγωγισιμος ωστε να τον καταφερουν να τον κανουν να πιστεψει ακομα και κατι τετοιο. Κανανε πολλα εγκληματα με ενδεδυμενοι χριστιανοι για τον προφανες λογο… Ο νωων νοητω.

Γράψτε μια απάντηση