Τα αριστερά ταμπού και η Χρυσή Αυγή

Τα αριστερά ταμπού και η Χρυσή Αυγή

Α, Ρε Κασιμάτη, άξιε συνεχιστή της οδού Παπαχελά!!! Είχες καλό προστάτη…

Υπερηφανευόμαστε ότι η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά έχουμε παρεξηγήσει τις έννοιες: Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν σημαίνει να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει.  Η χώρα στο όνομα των δημοκρατικών αισθημάτων μπέρδεψε τα όρια μεταξύ ελεύθερης βούλησης και ανομίας. Με τα χρόνια έγινε καθεστώς και φθάσαμε στο  αριστερής προέλευσης –πασοκικής πατέντας δόγμα, που διατύπωσε για τα επεισόδια στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2011 ο Χρ. Παπουτσής ως υπουργός Δημόσιας Τάξης: «Προτιμώ σπασμένα μάρμαρα, παρά σπασμένα κεφάλια».

Το κέντρο παραδόθηκε στους λαθρομετανάστες, τα Εξάρχεια στους αναρχοαυτόνομους , η Ομόνοια στους  ναρκομανείς, η παραλία στο ΣΕΦ στους καταυλισμούς των Ρομά  κόκ Με τον αριστερίστικο ακτιβισμό εξοικειωθήκαμε. Σχεδόν συνηθίσαμε με τα χρόνια.  Ούτε όταν δολοφονήθηκαν τρείς νέοι άνθρωποι στην Σταδίου,  κοινωνία και  πολιτεία  δεν αποφάσισαν να θέσουν έναν φραγμό, ένα όριο. Ο θόρυβος στα μέσα ενημέρωσης γίνεται αισθητός πλέον μόνον όταν πυρπολούνται νεοκλασικά. Για τράπεζες και μαγαζιά  η παράδοση στην πυρά δυστυχώς είναι σχεδόν αυτονόητη.

Πάνω στην ανομία «πατάει»  τώρα και πάλι  ο ακτιβισμός της Χρυσής   Αυγής. Οσοι είδαν στις τηλεοράσεις τις σκηνές της εφόδου στους μικροπωλητές της Ραφήνας  πάγωσαν και με το δίκιο τους.  Είναι  μια πολύ κακή και επικίνδυνη αρχή. Αν τα Εξάρχεια τα σπάνε στο κέντρο γιατί πιστεύουν ότι είναι οι εκφραστές της λαικής οργής και οι χρυσαυγίτες αυτενεργούν  πιστεύοντας ότι είναι οι θεματοφύλακες της νομιμότητας,  είναι ζήτημα χρόνου να έχουμε μια εκρηκτική συνάντηση.

Για αυτό και ο κ. Δένδιας δεν χρειάζεται να ανοίγει κόντρες και να δείχνει την απέχθεια του σε τέτοια περιστατικά. Χρειάζεται απλώς να κάνει τη δουλειά του. Να βάλει δηλαδή στην αστυνομία -με επαγγελματικό τρόπο και όχι με «ζαρντινιέρες»- να επιβάλλει τη νομιμότητα προς τη μια  και την άλλη κατεύθυνση. Τη νομιμότητα δηλαδή που έχουν ψηφίσει οι πολλοί και πρέπει να υποχρεωθούν να τηρήσουν κόκκινες και μαύρες μειοψηφίες που αντιδρούν.  Αυτό άλλωστε σημαίνει δημοκρατία.

Πηγη:http://www.scrible.com/contentview/page/6GIO090LI4028J2I34C3S1REC0C44M8E:16305234/index.html?utm_source=tb_permalink&utm_medium=permalink&utm_campaign=tb_buttons&_sti=172653

53

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση